Asta surpriza! Ce masini detine unul dintre cei mai puternici oameni ai planetei. Putin ramane un... patriot!

Masinile lui Vladimir Putin

O lume-ntreaga il cunoaste si se teme de Vladimir Putin. Liderul de la Moscova este una dintre cele mai marcante figuri ale planetei în acest secol si asa cum era de asteptat, o astfel de personalitate are o viata care reprezinta o permanenta tinta pentru ziaristii de pretutindeni. Viata privata a presedintelui Rusiei este, in mod firesc, un punct de atractie. 

In acest material nu vom vorbi despre femeile din viata lui Putin sau despre mancarurile sale favorite, ci despre masinile care se osihnesc in garajul „tarului” de la Kremlin.

Potrivit informatiilor oficiale, Vladimir Putin are in proprietate patru masini, a caror valoare nu reprezinta nici macar un bolid de lux al unui baiat de bani gata din Dorobanti. Asa cum era de asteptat, politicianul rus mizeaza foarte mult pe modelele produse in tara ale carei destine le conduce de ani buni. Delcaratiile de avere pe care le depune cu regularitate contin urmatoarele autoturisme:

  • două masini marca Volga GAZ M21 de colectie; 
  • o Lada Niva;
  • o autorulota de tip cort.

Cu aceste automobile defileaza presedintele uneia dintre cele mai puternice tari ale mapamondului, automobile care valoareaza putin peste 40.000 de euro.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE MASINI DETINE LEBRON JAMES
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter