Asta da paguba: hotii au dat lovitura la o reprezentanta Chevrolet!

Furt roti Chevrolet Dealer

Imaginati-va ca mergeti la munca intr-o dimineata si descoperiti ca nu mai aveti roti la masina personala. Ceva de genul asta, dar la o alta scara, s-a petrecut la o reprezentanta Chevrolet din Sidell (Louisiana), angajatii acesteia descoperind cu surprindere ca au disparut multe dintre rotile masinilor din propria curte.

Mai exact, este vorba despre nu mai putin de 31 de vehicule, asa ca matematica de baza ne spune ca rezultatul ajunge la un numar total de 124 de roti. Daca vom continua calculul, valoarea totala a loviturii ajunge la nu mai putin de 120.000 de dolari.

Se pare ca la lovitura, desfasurata la sediul Matt Bowers Chevrolet, au participat doar doi hoti, ambii profesionisti, sau cel putin asta e versiunea Politiei locale din Sidell. Imaginile ne prezinta o multime de modele Malibu, Tahoe si Suburban, care arata oarecum "dezbracate".

Conform sefului Politiei din localitate, Randy Fandal, suspectii au petrecut cateva ore in curtea reprezentantei, in toiul noptii, si au plecat, in doar 40 de minute, cu toate rotile incarcate intr-un camion de mutari U-Haul de mici dimensiuni.

Ce a ramas in urma a fost un cric si cateva bucati de lemn, cei doi ocupandu-se si de luminile din parcare, astfel ca au "lucrat" la adapostul intunericului, ba chiar au reusit sa evite si camerele de filmat.

Astfel de evenimente au fost raportate si in Texas si Oklahoma, ceea ce sugereaza ca nu a fost vorba despre localnici, dar politia nu renunta, in acest moment, la nici o pista.

Cat despre reprezentanta, directorul acesteia, Matt Bower, ofera o recompensa de 25.000 de dolari pentru orice informatie care duce la arestarea si condamnarea hotilor: jumatate la arestare si restul dupa condamnare.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter