Asa arata un model Porsche 911 RWB (Rauh Welt Begriff) modificat pe care ni-l dorim

Daca vrei un Porsche 911 classic, dar care arata incredibil de bine, sigur vei fi interesat de oferta celor de la Rauh Welt Begriff. Acest Porsche 911 din generatia 964 a fost transformat complet!

Asa arata un model Porsche 911 RWB modificat pe care ni-l dorim! E de vanzare...

Akira Nakai, unul dintre specialistii de la Rauh Welt Begriff, a calatorit in toata lumea si a creat modele personalizate Porsche, cu aripi gigantice pe partea din spate.

Ei bine, producatorul de jante Forgestar Wheels a folosit o astfel de masina, cu o lista lunga de modificari pe ea, ca model de prezentare si a venit momentul ca vehiculul sa fie scos la vanzare. Conform prezentarii, avem de-a face cu un model modificat de RWB cu cel mai mic numar de km la bord.

Un Porsche 911 din generatia 964

Totul a inceput cu un Porsche 911 din generatia 964, astfel ca masina are un aer destul de retro, amintind de o versiune solida a modelelor RS din anii '70. Pentru asta, Nakai a gandit un kit de caroserie din 15 piese, care pastreaza imaginea masinii originale, dar vine cu aripi mai mari.

Citeste si: Porsche lanseaza noul varf de gama 911 (992) Turbo S

Totul este completat de vopseaua originala Porsche Guards, asa ca bolidul seamana cu un model facut chiar de fabrica oficiala a producatorului german intr-o zi mai putin aglomerata. In plus, noul set de faruri duble xenon beneficiaza de logo-ul RWB imprimat chiar pe centrul lor.

Pentru a se potrivi si mai bine cu imaginea sa agresiva, RWB a montat pe masina un propulsor in sase cilindri de 3,6 litri, cu un singur kit turbo, produs de Bisimoto Engineering, dar si alte cateva imbunatatiri.

Motor refacut, putere pe masura

Tehnicienii au demontat complet blocul motor si au instalat rulmenti din sporturile cu motor si un nou lant de sincronizare. In plus, propulsorul beneficiaza de pistoane mai usoare, dar si de "camasi" Nikasil pe cilindri.

Dupa toate aceste modificari, motorul ajunge la 400 de cai putere si un cuplu-forta de 533 Newtoni-metru. In plus, sistemul de esapament, si el personalizat, a fost re-orientat pentru a iesi prin bara spate RWB a masinii.

Pentru a face fata acestei puteri, franele Brembo, initial concepute pentru Porsche 911 Turbo din generatia 993, vor beneficia de rotoare perforate atat pe fata, cat si pe spate. Sa nu uitam, binenteles, nici de noile arcuri KW V3.

Cabina este finisata, de asemenea, intr-un stil clasic, in culorile rosu si negru, si aici ne intalnim cu scaunele Momo Supercup. Cele din spate au disparut, in locul lor fiind montata o cusca speciala de raliu. Mai mult, nu lipseste volanul Momo care are, pe centru, claxonul modificat, pe gare gasim logo-ul RWB.

Aceasta masina a fost prezentata, la SEMA 2015, in zona firmei Rauh Welt Begriff, dar si-a gasit locul si in zona CCW Wheels de la SEMA 2016. E de vanzare, asa cum spuneam inca din titlu, iar pretul va fi oferit doar celor cu adevarat interesati. Daca va numarati printre acestia, e bine sa stiti ca puteti alege intre jantele de 18 inch Forgestar sau cele 19 inch de la CCW.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter