Amenzi de 1,8 milioane de lei si 350 de permise retinute, intr-o singura zi

Filtru de politie

Ziua de 29 decembrie a adus un adevarat record pentru Politia Romana. Oamenii legii au anuntat ca au retinut nu mai putin de 350 de permise si au dat amenzi in valoare de 1.8 milioane de lei.

"Politistii au intervenit la aproape 2.900 de evenimente la care au fost solicitati pentru a oferi ajutor celor aflati in nevoie sau pentru a mentine siguranta publica. De asemenea, politistii au aplicat 4.815 sanctiuni contraventionale unor persoane care au incalcat normele sociale si au retinut permisele a 350 de soferi care puneau in pericol siguranta celorlalti participanti la trafic", se arata intr-un comunicat emis de Politia Romana.

Peste 8.500 de politisti au fost implicati, la nivel national, in actiunile din data de 29 decembrie. Vorbim despre un total de aproape 3.000 de incidente, marea majoritate semnalate de cetatenii romani, la numarul unic de urgente 112. In urma investigatiilor au fost consemnate un numar total de aproape 700 de infractiuni, 182 de persoane fiind surprinse in flagrant delict. De asemenea, au fost depistate 13 persoane urmarite national sau international.

Pentru neregulile constatate, politistii au aplicat 4.815 de sanctiuni contraventionale, in valoare de peste 1.8 milioane de lei.

Politistii rutieri au avut si ei o zi plina. In decurs de numai cateva ore, agentii de circulatie au retinut un numar total de 350 de permise de conducere la nivel national si au retras 69 de certificate de inmatriculare.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter