Amenda de 1800 de lei pentru un sofer care a aruncat un chistoc de tigara pe geam!

Un canadian amendat pentru ca a aruncat tigara pe geam

„Acum aveti 575 de motive pentru a nu mai arunca resturile de la tigari pe geam in timp ce conduceti. S-a intamplat chiar in fata mea”. Asta a scris un utilizator al retelelor de socializare, care a fost martorul unui eveniment mai putin intalnit. 

Un conducator auto a primit o amenda record, de 575 de dolari canadieni, pentru ca a avut proasta inspiratie sa arunce chistocul unei tigari pe geam, in timp ce rula pe o autostrada din statul nord american. Un echipaj de politie aflat in trafic a vazut ce se intampla si in cateva zeci de secunde l-a somat pe sofer sa opreasca autoturismul si sa coboare. Agentii politiei l-au amendat cu suma de 575 de dolari, dar nu inainte de a-l intreba de ce a recurs la acest gest. Raspunsul omului a fost de-a dreptul halucinant: „Pentru ca nu vreau sa-mi dau foc la masina. Daca as fi stins tigara in scrumiera autoturismului si as fi lasat-o acolo, existau sanse ca masina mea sa ia foc. Asa ca am preferat sa o arunc pe geam”.

Pentru tupeul neasteptat si pentru fapta sa, conducatorul auto trebuie sa plateasca o suma importanta, care transformata in lei se cifreaza in jurul valorii de 1.800 de ron.

Culmea, in Bucuresti, amenzile pentru tigarile aruncate pe jos sunt mult mai mari, insa sunt foarte putine situatiile in care regula este respectata, iar cetatenii o respecta.In Bucuresti, cei care arunca pe jos, pe domeniul public, gunoaie, ambalaje sau mucuri de tigara pot fi amendati cu sume intre 2000 si 5000 de lei.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter