Am aflat cat il va costa accidentul pe Tracy Morgan! Ce pret are reparatia unui Bugatti Veryon!

Bugatti Veyron Accident Tracy Morgan

Va mai amintiti de accidentul de saptamana trecuta in care a fost implicata noua masina a actorului Tracy Morgan, un Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport?

La aproximativ o ora dupa ce si-a ridicat masina, o bijuterie de 2 milioane de dolari, de la o reprezentanta din Manhattan, bolidul actorului a fost lovit de soferul unei Honda CR-V, care a incercat o manevra fara sa se asigure.

Din imaginile si filmuletele facute de amatori la locul evenimentului, ne-am dat seama ca daunele au fost doar minore, dar cele mai noi informatii vorbesc despre o adevarata avere.

Conform presei de specialitate, care citeaza "surse apropiate", in ciuda daunelor minime ale masinii fabricate in Franta, se pare ca pretul masinii a scazut, conform specialistilor, cu cel putin 200.000 de dolari.

Cum poate ajunge la o asemenea suma un incident atat de mic? Conform surselor, asta se datoreaza si datorita faptului ca Tracey a fost tratat intr-o ambulanta imediat dupa accident, chiar daca actorul nu a avut neaparat probleme.

Cat despre factura, presa anunta ca, daca soferul de pe CR-V este gasit vinovat de accident, asigurarea nu va acoperi decat o mica parte din daune, pentru ca pretul masinii este cu mult mai mare decat cel al altor vehicule moderne.

"Surse din industrie" sustin ca e posibil ca si actorul sa fie nevoit sa cheltuie chiar pana la 50.000 de dolari, deoarece modelul Veyron trebuie sa fie reparat neaparat la un service autorizat Bugatti.

In acelasi timp, din informatiile noastre, Morgan a cheltuit cu mult mai mult pe Veyron decat altii dintre clientii marcii franceze. Asta nu inseamna altceva decat ca pretul masinii actorului se va deprecia si mai mult decat alte modele Bugatti.

Daca ne intrebati pe noi, toate astea sunt semne ca lucrurile vor fi din ce in ce mai costisitoare pentru actorul american...

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
DEZAVANTAJELE CUMPARARII UNEI MASINI FOLOSITE CA TAXI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter