Actev Arrow Smart Kart poate fi vehiculul electric perfect pentru copii

Actev Arrow Smart Kart

Planeta evolueaza, asta este un lucru cert, si noi oamenii evoluam odata cu ea. Daca noi, oamenii mari de astazi, copiii ai anilor 80, eram obisnuiti sa ne petrecem dupa-amiezile prin fata blocului, catarati prin copaci sau sarind garduri si jucandu-ne cu mingea, iata ca in zilele de azi copii fac altceva. Ei sunt conectati in permanenta la ultimile tendinte ale tehnologiei. Cea mai noua aplicatie pe iPhone, ultima aparitie pe Playstation sau iPad sunt cunoscute chiar si de cei mai mici dintre copii.

Evolutia celor mici este impresionanta, iar in cele ce urmeaza va prezentam cea mai noua descoperire pentru cei cu varste cuprinse intre 5 si 9 ani. Actev Arrow Smart Kart, caci despre el este vorba, este un mijloc de transport special conceput pentru cei mici. El este un vehicul electric, distractiv de condus, si extrem de apreciat, desi el inca nu se poate achizitiona.

Stati fara grija, insa, producatorii au deschis o carte de precomenzi pentru micuta jucarie, care va iesi pe piata la inceputul acestei veri. Pretul este de 600 de dolari, dar experienta pe care cel mic o poate trai merita oricat, mai ales daca este si cuminte, nu-i asa?

Acest kart, alimentat electric are o viteza maxima de 19 kilometri pe ora si este construit pe un cadru de otel rigid cu pedale reglabile. Smart Kart de la Actev Motors utilizeaza doua motoare electrice de 250 wati, care au o autonomie de 45 de minute. Stati fara grija insa, copilul nu poate pleca departe decat cu acordul dumneavoastra!

Cei de la Actev Motors au montat un sistem prin care cartul poate fi controlat de la distanta prin intermediul telefonului parintelui, printr-o aplicatie Android sau Apple. Pentru un plus de 49,95 dolari, producatorii ofera o baterie dubla, cu o capacitate mai mare, care dureaza, evident si mai mult.

Incarcarea bateriilor, in setarea standard, dureaza aproximativ 8,5 ore iar daca se opteaza pentru incarcarea rapida, aceasta poate fi facuta in 1,5 ore. Daca va ingrijorati de siguranta micutului, iata ca cei de la Actev au gasit solutia: cartul poate fi controlat, tot cu ajutorul aplicatiei, si i se poate impune o anumita viteza maxima. Acest lucru este realizat printr-o functie de limitare care poate pastra copii in raza auditiva si poate opri cartul in caz de urgenta.

Iar pentru a-i invata pe cei mici cu tot ceea ce inseamna trafic, inginerii au montat pe micutul cart un dispozitiv cu senzori, montat pe bara de protectie, care alerteaza in cazul in care detecteaza o posibila coliziune. Atunci cand copilul devine expert in condus, specialistii de la Actev Motors ofera posibilitatea de a schimba kitul de caroserie cu unul tip Formula 1, cu aripile laterale vopsite in rosu sau argintiu.

Si daca nu era de ajuns, cartul va fi disponibil, mai tarziu anul acesta, si cu roti de plastic pentru drift. Acestea fiind spuse nu ne mai ramane decat sa asteptam aparitia acestui tip de cart si pentru adulti, nu e asa? Trebuie sa recunoastem ca este tentant chiar si pentru adulti!

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE MASINI DETINE LEBRON JAMES
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter