Acest Land Rover Defender (2020) by Lego Technic este pregatit pentru orice aventura off-road in... miniatura!

Lego Technic lanseaza un nou kit interesant: Land Rover Defender 2020!

Lego Tehnic 2020 Land Rover Defender

La inceputul acestei saptamani, la Frankfurt Motor Show, Land Rover a lansat noua generatie a modelului Defender. Ceea ce nu stiati, poate, este ca nu a fost singura lansare oficiala a noului model.

Cum e posibil asa ceva? Simplu, specialistii de la Lego Technic au lansat, de asemenea, un kit nou Land Rover Defender 2020, care va fi scos oficial la vanzare la nivel mondial pe 1 octombrie. Mai mult, kitul, dezvoltat in parteneriat cu producatorul britanic, prezinta cateva elemente si functii cu adevarat realistice.

Despre ce e vorba? Format din 2,573 de piese, noul kit contine si elemente de caroserie si roti autentice. Nu lipseste tractiunea integrala, echipata cu trei diferentiale, dar nici suspensiile complet independente.

Mai mult, din kit face parte si un winch complet functional, langa care vom gasi si ceea ce specialistii de la Lego Technic numesc "cea mai sofisticata cutie de viteze construita vreodata". In cabina, pe de alta parte, ne intalnim cu un volan functional si cu un bord destul de detaliat.

Cat se poate de reala este si, conform oficialilor de la Lego Technic, misiunea acestui kit, capitol la care nu dezamageste. Noua cutie de viteze este echipata cu doua manete care schimba treptele dar si cu un alt tip de selector care permite aceeasi operatiune.

In plus, scaunele din spate pot fi pliate spre partea din fata in asa fel incat sa poata fi vazuta cutia de viteze secventiala in patru trepte, iar capota poate fi ridicata, lansand la vedere motorul in sase cilindri ale carui pistoane se pot misca. Si mai e ceva care ne-a placut: daca invarti roata de rezerva de pe spate se va deschide portbagajul.

E adevarat ca adevarul Defender are mai multe optiuni de motorizare: doua diesel, una turbo in patru cilindri pe benzina si un V6 cu sistem mild-hybrid. Pe modelul real ne intalnim si cu o cutie de transfer in doua viteze, cu un sistem de tractiune integrala permanent, cu o cutie de viteze automata in opt trepte, dar si cu cele mai bune unghiuri de atac intalnite pe un off-roader, gandite pentru a se adapta mai multor tipuri de teren.

Sa nu uitam, in acelasi timp, ca Land Rover va lansa doua versiuni ale noului Defender, 110 si 90. Ambele vor fi disponibile oficial in reprezentante in 2020, prima fiind varianta 110 (in primavara).

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CUM SE FABRICA UN BMW SERIA 4 COUPE (G22)?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: Bugatti

Newsletter