Acest Ferrari 458 "usor deteriorat" e de vanzare! Nu e o gluma!...

Atentie la neatentie! Nu dati banii pe acest Ferrari 458 "usor deteriorat"!

Poate ca va suna ca un cliseu, dar nu credem ca exista iubitor de masini care nu si-a dorit, cel putin o data in viata, un Ferrari. Pe de alta parte, nu multi dintre noi isi permit o masina complet noua, asa ca apelam la un inlocuitor simplu: un vehicul second-hand.

Ei bine, atunci cand vorbim despre astfel de masini, toata lumea stie ca cei care le vand au tendinta de a-si prezenta produsele in cea mai buna lumina posibila, dar vehiculul (daca-l putem numi asa!) despre care vorbim in acest articol depaseste cu mult granita dintre adevar si poveste.

E vorba, bineinteles, despre un Ferrari, sau despre ce a mai ramas din el, mai exact un model 458, care a fost scos pe bune la vanzare.

Aceasta adevarata gramada de cenusa pe care o vedeti in imagini si-a inceput viata sub forma unui model Ferrari 458 echipat cu un motor V8 cu motor central, aspirat natural, una dintre cele mai tari supermasini moderne dintotdeauna.

Masina a fost, mai mult decat sigur, implicata intr-un accident urat, daca ne luam dupa ce a mai ramas din ea. Ce anume? Nimic altceva decat praf, rugina, mici resturi si multa cenusa.

Nu e deloc neobisnuit sa gasim la vanzare masini implicate in accidente dar, de obicei, mai au componente care pot si salvate si folosite. Aceasta e complet terminata, nu doar ca Ferrari, dar ne-a fost greu sa recunoastem o masina in toate aceste resturi.

Am fost nevoiti sa le privim cu atentie si din cele mai bune unghiuri pentru a vedea discurile de frana sau jantele. Incercati si voi, daca va concentrati suficient veti putea chiar vedea blocul motor. Ideea e ca nu reusim sa ne dam seama care ar fi beneficiile unei astfel de achizitii.

Daca sunteti "interesati" sau vreti sa aflati mai multe informatii, aceasta "masina" este disponibila la licitatie la Copart, o companie din Dallas. Asta n-ar fi nimic, cel mai interesant ni se pare ca apare la rubrica "vehicule imbunatatite", iar pretul de plecare este de 275.000 de dolari....

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter