Acest 'bolid' pe trei roti vrea sa fie un Ferrari Enzo cand va fi mare...:)

Ferrari Enzo 3-Wheeler

Nu ne-am putut abtine, asa ca va prezentam si voua o masina care merita atentia fiecarui iubitor de motoare. In primul rand, trebuie sa recunoastem, sincer, ca nu suntem deloc siguri ce vrea sa reprezinte: fie cea mai ridiculoasa copie pe care am vazut-o vreodata, sau poate ceva ingenios si destul de original.

Noi am merge pe cea de-a doua varianta, mai ales daca ne gandim ca modelul din imagine nu incearca sub nici o forma sa personifice produsul original, asa cum se intampla cu anumire masini cunoscute sub numele de replica.

Sa incepem cu prima idee care ne-a convins: nu e vorba nici despre o jumatate dintr-un Ferrari Enzo. Atunci, despre ce vorbim?

Prima dintre ideile care ne-au trecut prin cap are legatura cu ceva de genul Can-Am Spyder sau Polaris Slingshot sub caroserie.  Din pacate, nu putem fi siguri de absolut nimic, lucru care se intampla si cu utilizatorii de Reddit, unde am gasit aceasta imagine, in zona exemplelor negative.

Pentru a fi sinceri pana la capat, desi acest proiect nu primeste un "foarte bine" pentru efort, nu suntem deloc siguri ca nu-i putem oferi o nota de trecere la capitolul creativitate.

Si spunem asta mai ales pentru ca ne gandim ca e posibil ca acest vehicul sa nu fi fost unul pe trei roti de la inceput, ci ca cel care s-a ocupat de proiect sa transforme masina intr-un "triciclu".

Cat despre raspunsul la intrebarea daca producatorul a vrut sa creeze ceva oarecum similar modelului Ferrari Enzo, credem ca, daca ne luam dupa forma botului, pozitionarea farurilor si forma portierelor, e foarte posibil.

Mai mult, intr-un mod oarecum ciudat, ni se pare ca modelul seamana foarte mult cu Gemballa MIG-U1, o supermasina "altfel" produsa de Enzo. Singura diferenta este ca masina pare sa fie mai putin... serioasa...

Voi ce parere aveti?...

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
HATCHBACK: AVANTAJE SI DEZAVANTAJE
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter