Accident provocat din cauza gunoaielor din masina! Un sofer nu a mai gasit frana si s-a izbit de un alt autoturism

Accident provocat din cauza gunoaielor din masina

Acesta ar putea fi accidentul anului! Un sofer nu a mai gasit frana printre gunoaiele pe care le-a depozitat de-a lungul timpului in masina si s-a izbit de un alt autoturism. Politistii au crezut ca nu vad bine cand au ajuns la fata locului si au deschis portiera autovehiculului, din care au inceput sa cada diverse obiecte pe care le gasesti, de obicei, la ghena.

Soferul englez incerca sa parcheze „tomberonul” pe o strada din Hampshire, insa nu a mai putut opri autoturismul, pentru ca nici pedala de frana si nici frana de mana nu erau de gasit intre mormanele de gunoaie. Barbatul a accidentat un alt autoturism, insa tamponarea a fost una usoara, deoarece conducatorul auto nu avea viteza in acel moment.

Sa gasesti frana, schimbatorul sau orice alta componenta din interiorul autoturismului din galeria foto de mai sus poate fi o provocare pentru oricine. Nu stim cum a ajuns aceasta Toyota in stadiul in care se afla, insa posesorul ei s-a asigurat ca poti gasi orice in masina lui; de la pet-uri, la reviste, pungi de cumparaturi, plante, obiecte vestimentare si cutii, masina seama mai degraba a pubela decat a mijloc de transport.

Inclusiv sub pedale sunt depozitate mormane de gunoaie, iar acest lucru, in mod evident, face imposibila deplasarea cu autoturismul. Noi credem ca personajul despre care vorbim a fost un barbat norocos, pentru ca pagubele pe care le-a produs puteau fi mult mai mari.

Videoclipul zilei
5 LUCRURI PE CARE NU LE STIAI DESPRE TESLA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter

Whatsapp