Accident cu un Bugatti Veyron la doar 15 minute dupa ce a fost cumparat! Cine este vedeta

Bugatti Veyron Accident

Stire de ultima ora! Cu vedete... E vorba despre actorul si comediantul Tracy Morgan si despre noua lui masina. Si, poate, si putin despre ghinion!

Sa incepem cu primul dintre evenimente. Tracy Morgan a cumparat, de la Manhattan Motorcars, un Bugatti Veyron, model din 2012, conform TMZ.

Dupa doar 15 minute, masina a fost implicata intr-un accident pe strazile din New York, fiind agatata de un model SUV, dupa care s-a intors la dealer pentru verificari.

In plus, fortele de ordine care au venit fata locului au declarat ca Tracy s-a plans de dureri imediat dupa eveniment, asa ca a fost transportat la spital pentru cercetari medicale. Bineinteles ca actorul nu a fost amendat pentru acest accident.

Dupa primele cercetari, masina nu pare sa fie prea vatamata, scapand cu cateva zgarieturi dar, findca vorbim despre un bolid extrem de scump, din fibra de carbon, nu putem estima cat vor costa reparatiile. Ne imaginam doar ca nu vor fi ieftine.

Accidentul s-a petrecut, marti, pe o strada aglomerata din New York, si inca nu se stie cu certitudine a cui a fost vina.

Cat timp Tracy Morgan a stat de vorba cu politistii, multimea s-a adunat ca la circ, motivul dezbaterii fiind, se pare, a cui a fost vina.

Ceea ce stim cu siguranta, in acest moment, este ca soferul de pe SUV-ul Honda va avea dureri de cap. Masina lui costa doar 25.000 de dolari, in timp ce bolidul lui Tracy depaseste 1,5 milioane...

Acest accident vine la doar 5 ani de cand Tracy a fost implicat intr-un incident fatal la NJ Turnpike. Poate va amintiti ca actorul a ajuns la o intelegere de 90 de milioane de dolari, dupa ce un camion Walmart a intrat in limuzina sa, ucigand-o pe prietena lui si cauzandu-i lui Tracy rani critice.

Sa mai vorbim de noroc...

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter