A produs un dezastru. Un sofer neglijent a plecat cu furtunul de la pompa de benzina si totul a explodat

Incendiu la benzinarie

Un sofer neglijent a provocat o adevarata catastrofa la o statie peco dupa ce a uitat sa puna furtunul de alimentare inapoi, la pompa. Barbatul a intrat in benzinarie, a platit dupa care s-a urcat la volan si a demarat in tromba. Fara sa mai constientizeze ce se intampla, soferul a avut parte de un soc in momentul in care a vazut cum in spatele sau se produce o explozie urmata de un incendiu puternic.

Presa din China, locul in care s-a produs incidentul, relateaza pe larg acest moment surprins de camerele de supraveghe din benzinarie si ofera detalii despre ce a urmat dupa producerea exploziei. 

Angajatii statiei au incercat sa stinga valvataia folosindu-se de mijloacele pe care le aveau la dispozitie, insa au realizat ca nu pot face fata, asa ca au decis sa apeleze la ajutorul pompierilor, care au sosit de urgenta la fata locului. Un dezastru se putea produce, daca pompierii nu ar fi intervenit, insa si asa problemele s-au agravat pentru ca locuitorii imobilelor din zona au fost evacuati de urgenta pentru a se evita dimensiunile dezastrului.

In cele din urma, oamenii specializati in asemenea situatii de urgenta au reusit sa izoleze flacarile si dupa mai multe ore incendiul a fost oprit, iar oamenii care locuiau in apropiere au putut sa mearga la casele lor.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter