"Nascut în ducatul lui Glad". Asa arata permisul falsificat al unui timisorean! Politistii s-au confruntat cu o situatie iesita din comun

Permis fals prezentat politistilor timisoreni

Politistii timisoreni s-au confruntat cu o situatie iesita din comun. Un sofer cu o lista lunga de abateri de la regulile de circulatie a refuzat in mod repetat sa prezinte documentele agentilor, pana ce le-a inmanat oamenilor legii un document cel putin bizar.

Barbatul are 47 de ani si este din Timisoara. Se pare ca nu este un „adept” al respectării Codului Rutier, deoarece numai anul acesta a fost surprins de sase ori stationand cu masina in locuri interzise din oras. Timisoreanul conduce un Hyundai, inmnatriculat in Hunedoara, si este un „caz” cunoscut printre oamenii legii.

Dupa refuzul repetat de a fi legitimat, intr-un final, agentii au reusit sa „scoata” de la individ actele. Soferul le-a prezentat pentru legitimare un „Act de identitate conform cu Certificatul Medical Constatator al Nascutului Viu”, care, asa cum banuiati, nu are nicio legatura cu datele de identificare reale ale barbatului. Documentul „atesta” ca soferul provine din ducatul lui Glad si este din neamul „Tracia/Getia/Dacia”.

„Geto-dacul” a fost, insa, identificat de politisti, pe baza fotografiei din document, si a fost sanctionat pentru stationare in locuri interzise si pentru refuz de legitimare.

Niciodată nu a aratat actul real. Nici permisul de conducere. Nu poti sa-l amendezi doar dupa numarul masinii. Posibil ca masina sa fie pe numele altcuiva. Daca nu arata documentele ei cred ca nu pot fi identificati. E drept că ne-au pus la lucru. Colegii mei l-au cautat dupa fotografie, din baze de date, au folosit metode specifice...Nu ai ce sa-i faci pana nu-l identifici. Sa faci scandal  in strada nu are rost. Oricum il gasim”, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Locale din Timisoara, Daniela Seracin, citata de Adevarul.ro

Pe langa sanctiunile primite pentru nerespectarea regulilor de circulatie, conducatorul auto a fost amendat si pentru adresarea de cuvinte si expresii jignitoare la adresa politistilor locali, sanctiunile cumuland 3885 de lei.

Din constatarile Politiei Locale este posibil sa mai fie cazuri de acest fel, cei care se legitimeaza cu astfel de documente false fiind mai multi, dar atragem atentia ca vor fi luate masurile legale de fiecare data, politistii locali avand dreptul si posibilitatea de a-i identifica si sanctiona drastic pe cei care nu respecta prevederile legale”, au mai transmis cei de la Politia Locala Timisoara, potrivit sursei mentionate.

Din nefericire, cazul acestui barbat nu este singular. Exista inclusiv o comunitate in Romania, care solicita eliberarea cartii de identitate fara CNP, sa nu fie urmariti de statul roman.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter