A furat o masina si il cauta pe proprietar, dupa 21 de ani! Motivul este absolut surprinzator

A furat o masina si cauta proprietarul

A furat un Ford Taurus dintr-o parcare si il cauta pe proprietar, dupa 21 de ani, sa ii ofere explicatii. Un barbat de 38 de ani a postat recent pe retelele de socializare un anunt adresat comunitatii online, prin care cere ajutorul internautilor pentru identificarea victimei furtului pe care l-a comis in urma cu 21 de ani.

Am nevoie de ajutorul vostru ca sa gasesc pe cineva. Pe vremea cand eram adolescent, am fost implicat intr-o situatie un pic bizara si vreau sa o gasesc pe cealalta persoana implicata, practic, pe victima. Vedeti voi, in vara lui ’98, am furat din greseala masina cuiva si nu aveam habar de asta” este mesajul canadianului, postat pe retelele de socializare.

Avea 17 ani la vremea respective si lucra ca instructor de inot si salvamar. Era la serviciu si avea nevoie sa ajunga in oras, pentru cateva ore. Neavand masina proprie, a rugat o colega sa i-o imprumute pe a sa, care i-a oferit cheile Fordului ei Taurus, aflat in parcare.

Acolo a gasit, intr-adevar, un Taurus alb cu geamurile coborate si portierele descuiate. S-a urcat la volan, a incercat cheia, dar motorul nu pornea. Si-a pus centura si a mai facut o incercare. De data aceasta, a reusit: „Am crezut ca e o tehnologie noua, care nu iti permite sa pornesti masina daca nu ai centura de singuranta pusa” isi aminteste barbatul. Si a plecat.

Si-a rezolvat problemele, s-a intors la serviciu, i-a inapoiat cheile colegei si si-a vazut de treaba. La incheierea programului, dupa ce toti colegii plecasera acasa, canadianul a constatat ca Fordul imprumutat era tot acolo si s-a gandit ca i-a sctricat masina femeii si aceasta a lasat masina acolo.

Adevarul este altul, iar el l-a aflat a doua zi, cand i-au povestit colegii patania. Cat a fost tanarul plecat, o clienta a piscinei a anuntat Politia ca autovehiculul i-a fost furat din parcare. A venit a doua zi, insotita de agenti, si a constat ca masina era fix pe locul pe care o lasase cu o zi in urma.

Timp de 21 de ani, canadianul si-a facut procese de constiinta inchipuindu-si cum au privit-o politistii pe cea care a reclamat furtul. Au crezut-o, probabil, instabila psihic si poate inclusiv ea s-a invinovatit, neafland niciodata adevarul despre acea zi. Barbatul spera sa o gaseasca pe victima si sa o asigure ca furtul a avut, intr-adevar, loc si nu s-a petrecut doar in imaginatia ei.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
OFF-ROAD: 6 SFATURI PENTRU A CONDUCE IN SIGURANTA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter