A fost filmat fara sa stie. La ce se uita un taximetrist din Bucuresti in timpul unei curse prin traficul infernal!

Sofer de taxi se uita la YouTube in timpul cursei

Unii taximetristi bucuresteni devin subiect de stiri fara sa-si dea seama. Modul lor de a se comporta in trafic lasa mult de dorit in unele situatii, unul dintre aceste elemente fiind surprins in aceasta dimineata chiar de clientul pe care trebuia sa-l duca la destinatie.

Intreaga cursa a fost de cosmar pentru cel care a comandat taxiul pentru ca respectivul sofer a privit aproape tot timpul catre tableta instalata cu grija pe bordul masinii, acolo unde rulau de zor filmulete de pe YouTube. Mai mult, tot in mers, conducatorul auto schimba imaginile, fiind nemultumit probabil de alegerile facute. Filmuletul realizat de pasager a fost trimis catre redactorii site-ului www.a1.ro, care l-au prezentat opiniei publice integral.

Potrivit informatiilor furnizate chiar de catre expeditorul imaginilor, incidentul s-ar fi petrecut pe Bulevardul Lascar Catargiu, insa evenimentele de acest gen nu sunt singulare in lumea taximetristilor. Nu odata, clientii au reclamat modul de comportament al soferilor, dar si felul in care acestia isi fac meseria, pasagerii fiind dea-a dreptul ingroziti de ceea ce pot face in traficul infernal din Bucuresti.

Filmuletul poate fi urmarit AICI.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter