6 modele de masini pe care nici vedetele nu si le permit

Poate ca celebritatile au totul, dar exista un lucru care nu le diferentiaza de oamenii obisnuiti. Nici actori de succes ca George Clooney sau Leonardo Di Caprio nu-si permit sa cumpere oricand aceste super-masini.

Iata o lista cu cele mai scumpe masini din lume, pe care nu multi si le pot permite!

Maybach Exelero Concept - 8 milioane de dolari

Modelul a fost comandat de Fulda, pentru a-si testa anvelopele de inalta performanta. Da, o companie a comandat o acest concept doar pentru a-l folosi la testarea unor anvelope pe piste de mare viteza.

Daca o super-limuzina si o super-masina s-ar indragosti, cam asa ar arata copilul nascut in urma acestei relatii. Sa ne amintim si ca acest model are la baza un Maybach 57. Exista zvonuri ca Bryan Williams ar fi cumparat un Exelero, dar nu sunt confirmate.

Koenigsegg CCXR Trevita - 4,8 milioane de dolari

Aceasta este, probabil, cea mai rara masina din lume, de vreme ce doar doua au fost construite. Motivul? Dificultatea si timpul necesar fabricarii fibrei de carbon speciale din care este construita.

Conform oamenilor de la Koenigsegg, aceasta fibra "straluceste ca diamantul in lumina soarelui". Daca ai bani si vrei sa faci impresie, o astfel de super-masina ar fi o idee buna. Floyd Mayweather a cumparat una, dar porecla lui este "Money", asa ca ar fi fost ciudat sa nu o faca.

Ferrari FXX K - 2,7 milioane de dolari

Conform celor de la Ferrari, modelul FXX K nu va participa niciodata la vreo competitie. A fost construit fara a se face vreun compromis. De fapt, nici nu poti cumpara unul, poti eventual inchiria unul pentru evenimentele Ferrari.

Asta si faptul ca nu este legal de condus pe strazi, fac din aceasta super-masina o nebunie.

Este varianta de curse a modelului LaFerrari si a fost construita in numar limitat, doar 32 de bucati. Poate ca n-o poti cumpara cu bani de la Hollywood, dar o poti face cu bani de la Google, asa cum o face vicepresedintele companiei, Benjamin Sloss, care o inchiriaza periodic.

Lykan Hypersport - 3,4 milioane de dolari

Acest model a fost creat de W Motors, o comanie din Dubai, primul constructor de masini de lux arab. Poate n-ai auzit de Lykan Hypersport, dar ai vazut-o in "Furious 7", in imaginile in care personajul lui Vin Diesel, Dom Toretto, conduce acest model prin Turnurile Etihad.

Aceasta super-masina are faruri LED cu 220 sau 420 diamante incrustate in ele. Numai 7 au fost construite pana acum si poti fi chiar "prins" de una, deoarece politia din Abu Dhabi se foloseste in mod curent o astfel de masina.

Lamborghini Veneno - 4 milioane de dolari

Numai trei masini Lamborghini Veneno au fost construite. Modelul arata de parca ar fi un aparat de barbierit futuristic sau o nava spatiala.

Lamborghini Veneno nu a fost creat avand la baza automobilele viitorului din filme si, parerea noastra, este depasit de modelul Aventador LP720-4 50 Anniversario, creat pentru a celebra 50 de ani de Lamborghini.

Pagani Zonda Cinque Roadster - 1,8 milioane de dolari

Pagani a produs doar 5 masini Zonda Cinque Roadster. Modelul este dotat cu un motor Mercedes-Benz AMG V12, cu mai multi cai putere decat o herghelie obisnuita, 678 pentru a fi corecti.

Mai mult, masina este legala pe strazi, asta daca veti intalni vreodata una. Si daca se intampla, va trebui sa faceti ceva ilegal pentru a o conduce, stim ca nu multi si-o pot permite.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter