Peste 50 de soferi de TIR au ramas fara permis pentru ca au facut greseala aceasta pe autostrada

Soferi TIR

Cu legislatia din Germania nu ne putem juca. Dovada, este ultima actiune a politie, care a inregistrat 50 de soferi de TIR in timp ce acestia fotografiau din mers un accident mortal, in care au fost implicate patru camioane.

Politia din Germania a anuntat ca a inregistrat 50 de soferi de camion care au trecut in dimineata zilei de 7 februarie pe langa locul unui accident in care au fost implicate 4 camioane. Conform oficialilor, soferii TIR-urilor au filmat sau fotografiat scena accidentului cu telefonul mobil, in timp ce incetineau pe banda opusa de mers. Stim cu totii ca scena unui accident poate sa creeze o mare aglomeratie deoarece am vazut si pe drumurile patriei acelasi tip de problema.

Accidentul in care au fost implicate cele patru camioane au avut loc pe autostrada A1, in apropiere de Unna, unde un sofer maghiar si un altul polonez au fost foarte grav raniti, iar un sofer Belgian a suferit rani usoare.

Politia clasifica acest comportament al soferilor ce au vrut sa fotografieze persoanele vatamane grav si lipsite de ajutor drept nesabuit, pe buna dreptate. Acestia au ridicat riscul de accidente pe banda opusa, evitate in ultima clipa de cei care circulau in spatele soferilor care doreau sa imortalizeze acele scene.

Amenda incasata de cei 50 de soferi de TIR se ridica la 150 de euro dar si suspendarea permisului pentru o luna.

Newsletter

Whatsapp