Noua Toyota Supra a trecut prin primul accident la Nurburgring

2020 Toyota Supra Accident Nurburgring

Trebuia sa se intample, probabil, dar nu ne asteptam la asta atat de curand, adica la un accident al noului Toyota Supra pe circuitul de la Nürburgring.

Nu a fost vorba despre cineva care a obtinut masina mai devreme deoarece incidentul s-a petrecut intr-un moment dedicat industriei de profil, ceea ce inseamna ca cel aflat la volan avea permisiunea celor de la Toyota.

Accidentul s-a petrecut pe portiunea Exmühle a circuitului de la Nordschleife. Ceea ce vedeti in imagini este menit sa ascunda daunele asupra vehiculului, dar are si rostul de a transporta masinile care nu trebuie sa fie inca vazute.

Producatorii nu prea sunt interesati ca publicul sa vada noile produse, mai ales daca imaginile ar putea dauna noilor modele.

Din pacate, nu avem alte detalii despre accident. Fotografiile atasate articolului ne prezinta doar daunele asupra partii din fata a masinii, printre care si cele asupra barii frontale.

Sa ne amintim ca sectiunea Exmühle a circuitului include cateva curbe duble extrem de complexe, asa ca e posibil ca cel aflat la volan sa fii ratat una, sa fii subvirat si sa fii intrat in barierele de pe marginea traseului.

Din pacate, noi nu vom reusi sa urcam la volanul noului Supra pana in aceasta vara. Preturile vor incepe de la 50.920 de dolari (pentru versiunea de baza), in timp ce varianta premium poate ajunge la 53.990 de dolari, pret in care sunt incluse un display pentru sistemul de infotainment mai mare, de 8,8 inch, un sistem audio stereo cu 12 difuzoare, un display head-up si scaune incalzite.

Indiferent de versiunea aleasa, noul Supra este propulsat de un motor turbo in linie in sase cilindri de 3,0 litri, care produce 335 de cai putere si este ajutat o cutie de viteze automata in opt trepte si de un diferential dorsal activ. Sa nu uitam si ca suspensiile adaptive fac parte din echipamentul standard al masinii.

Sursa: Theofficialpayne TOP Nürburgring Videos

Newsletter

Whatsapp