Cine este primul posesor al SUV-ului Rolls-Royce Cullinan? Care este secretul lui?

Articol scris de C. Zanfir , in data de 16 Mai 2018

Daca saptamana trecuta vorbeam despre lansarea cu fast a modelului 2019 Rolls-Royce Cullinan, a venit si momentul in care vorbim despre primul posesor din lume al acestui model. Era de asteptat ca imediat dupa lansare sa apara doritori ai modelului pentru ca asa cum am vazut, unitatea produsa de Rolls-Royce nu are cum sa te lase indiferent.

Insa se astepta cineva la un timp atat de scurt pentru prima livrare a unui model 2019 Rolls-Royce Cullinan? Si daca vi se pare ca intre lansare si momentul in care aceasta stire este facuta publica a trecut destul de mult, haideti sa vedem care este adevarul: barbatul si-a comandat masina inainte de lansare, a primit-o inainte ca aceasta sa apara in presa, dar a promis ca va dezvalui pozele numai dupa ce colosul va avea parte de toata atentia cuvenita.

Daca nu va e cu mirare, proprietarul este chiar un seic. Acesta a platit 2.4 milioane de Riyalii Sauditi, adica suma de 639.876 dolari pentru a intra in posesia modelului mult asteptat. Intr-un material anterior spuneam ca doar pretul de pornire este de 325.000 de dolari - in euro aceasta suma inseamna 274.000. Dar pretul este scump cand vrei sa fii primul din lume care are in garaj o asemenea superbitate.

SUV-ul mult asteptat are destui rivali pe piata auto, insa eleganta, dotarile pe care le ofera, puterea motorului si chiar configuratia acestuia il face sa treaca foarte usor printre competitori si sa-si revendice locul de cel mai frumos si mai ravnit SUV din lume.

Asa cum spuneam si in materialul anterior si asa cum ni se confirma acum - momentul in care masina a ajuns pe mainile unui posesor dedicat marcii - interiorul este o combinatie intre luxul clasic cu piele si insertii de lemn si instrumentar de bord digital, display touchscreen si un buton de control care poarta emblema Spirit of Ecstasy.

Iata ca cel mai scump SUV din lume si primul din istoria marcii Rolls-Royce si-a gasit cumparatorul intr-o lume caruia ii era deja destinat sa ajunga. Diamantul Cullinan ajunge in mainile seicului chiar inainte ca acesta sa fie aratat lumii intregi.

Privilegiul acesta ii revine omului cu o multime de bani care si-a dorit sa fie unic si sa aiba acces la cel mai luxos SUV din lume chiar inainte ca ochii curiosilor sa admire si sa-l priveasca pe Cullinan cu nesat si pofta de condus aceasta definitie a elegantei.

Sursa: Foto Almuraba

Daca v-a placut articolul, share pe:

Anunturi Auto
Ai o masina de vanzare? Adauga un anunt gratuit pe cel mai dinamic site auto din Romania!
Adauga anunt
Facebook
 

Iti mai recomandam

Portiunea de pe DN1 care face legatura in Brasov si Fagaras este una dintre cele mai dificile portiuni de drum din tara, conform statisticilor cu privire la numarul de persoane...
de - 17 Ianuarie 2019
Nu toti cei implicati in tehnologie se gandesc doar la viitor. In cazul lui Jan Koum, unul dintre co-fondatorii platformei de socializare WhatsApp, in colectia sa de masini putem gasi...
de - 17 Ianuarie 2019
Jason Statham, unul dintre cei mai apreciati actori britani de la ora actuala, a hotarat ca a venit timpul sa se desparta de vechiul lui Ferrari cu motor V12 pe...
de - 16 Ianuarie 2019
“Romania e tara tuturor posibilitatilor”, o expresie pe care multi dintre noi o auzim des si pe care parca reusim sa ne-o amintim zilnic, avand in vedere cate si mai...
de - 16 Ianuarie 2019

Cele mai noi anunturi

3200.00 EUR - 17 Ianuarie 2019
Youtube Channel
Trimite-ne un pont
Ai o informatie care poate reprezenta o stire?
Ai filmat un eveniment important?
Contacteaza-ne
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare