Porsche 911 GT2 RS de vanzare! Cat costa unitatea si de ce este atat de speciala?

2018 Porsche 911 GT2 RS

Atunci cand vine vorba despre masini de vanzare, toata lumea sta cu urechile ciulite pentru ca este imposibil sa nu-ti doresti si tu sa cumperi un automobil, chiar daca ai unul deja. Exista un moment in care parca ti-ar prinde bine o masina noua.

Dar ce ai spune daca masina asta de vanzare ar fi un Porsche 911 GT2 RS? Daca ti-am captat atentia si ti-am trezit interesul pentru masini frumoase, hai sa vorbim putin despre aceasta superbitate care vine vopsita in nuanta Miami Blue. Adica o culoare perfecta pentru o masina cu o astfel de putere si prestanta!

Festivalul Vitezei de la Goodwood din 2017 a fost rampa de lansare pentru modelul pe care il vedeti in galeria noastra de imagini. Chiar daca unitatea a fost prezentata anterior odata cu lansarea jocului Forza Motorsport 7, lansarea oficiala a fost facuta in cadrului Festivalului de Viteza de la Goodwood.

Sub capota acestui frumos automobil se afla un propulsor cu o capacitate de 3.8 litri, twin-turbo, Boxer, care este capabil sa dezvolte 700 de cai putere pe puntea spate a masinii. Aceasta unitate de la Porsche cantareste 1470 de kilograme si este insotita de o transmisie automata PDK cu sapte trepte.

Chiar daca v-am spus cati cai putere poate sa dezvolte monstruozitatea de sub capota acestei minunatii, sunt sigura ca vreti sa stiti si in cat timp poate sa faca suta de kilometri. Ei bine, cred ca 2.8 secunde ne ajung pentru o suta de kilometri care sa ne bate cu capul in tetiera, nu?

Se spune despre acest model Porsche ca este cel mai puternic 911 din istorie. Si nu as putea sa-i contrazic pe specialisti daca ne uitam putin in urma pe linia aceasta de modele de la Porsche.

Si daca tot v-am prezentat aceasta superbitate si v-am spus la inceputul articolului ca este de vanzare, nu credeti ca ar trebui sa stim si pretul? Exemplarul din imagini vine chiar din Franta si ca sa te bucuri de el trebuie sa platesti o suma de 375.000 de euro. Asta inseamna cu 90.000 de euro mai mult decat pretul initial. De ce s-a ajuns la suma asta?

Acest model Porsche a fost construit in editie limitata de 1000 de exemplare care s-au vandut inca din vara anului 2017. Unii dintre cei 1000 de cumparaturi sunt pasionati de Porsche si au cumparat masina pentru a o adauga la colectie, iar altii dintre cei 1000 au cumparat-o pentru a o vinde mai departe (la preturi ceva mai mari).

Avand in vedere ca masina nu se mai gaseste pe piata, cred ca oricine isi doreste asa ceva va plati si pretul acesta cu 90.000 de euro mai mult.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter