Cum sa atragi atentia intr-un BMW M760Li xDrive? Folosesti culoarea Imola Red!

2017 BMW M760Li xDrive Imola Red

In lumea minunata a masinilor si fanilor BMW ne putem intalni cu o gramada de modificari, versiuni sau variante pentru aproape fiecare dintre modelele marcii.

Acestea fiind spuse, trebuie sa recunoastem ca nu ne intalnim, insa, in fiecare zi, cu atata atentie acordata performantelor variate ale uneia dintre cele mai importante clase ale producatorului din Munchen, sedanul din Seria 7.

Din fericire, exista un loc in lume cunoscut sub numele de Abu Dhabi, in care stilul extravagant si tot felul de tehnologii extreme pot fi intalnite pe vehicule de toate formele si marimile.

Citeste si: BMW pregateste o premiera interesanta pentru Salonul Auto din Los Angeles

Este exact situatia de care vorbim in acest articol, unul dedicat unei masini recent afisate pe pagina oficiala Facebook de cei de la BMW Abu Dhabi Motors, un BMW 760Li xDrive.

Si ne vedem nevoiti sa incepem cu ceea ce pare sa fie evident: rosul face ca totul sa arate mai bine. In cazul acesta, este vorba despre rosu Imola, culoare care intra in contrast cu elementele inchise de fibra de carbon (capacele oglinzilor sau finisajele), asa ca totul arata exceptional.

Ceea ce iese cu adevarat in evidenta, insa, in cazul acestei versiuni, este kit-ul de caroserie 3D Design, responsabil pentru o serioasa schimbare in atitudinea masinii. Vanzatorul sustine, de asemenea, ca vehiculul este dotat cu un spoiler dorsal M Performance, montat pe portbagaj, care este atat de mic incat e posibil sa nu fie observat la prima vedere.

Nu stim prea multe despre modificarile mecanice efectuate asupra modelului, deoarece vanzatorul nu spune nimic despre asta, ceea ce ne face sa credem ca, de fapt, masina a fost transformata doar la exterior.

Daca aceasta versiune era una standard Seria 7, poate ca nu ne-ar fi incantat acest lucru, dar vorbim despre o varianta M760Li xDrive, asa ca masina vine cu un propulsor V12 bi-turbo de 6,6 litri, conectat la o cutie de viteze automata in opt trepte, care transmite puterea tuturor celor patru roti, roti care accelereaza, franeaza si vireaza in acelasi timp.

Puterea oficiala a acestui model a fost calculata la 601 cai putere si, desi vorbim despre un vehicul complet din clasa lux ce cantareste 2,5 tone, M760Li reuseste sa accelereze de la 0 la 100 de km/h in sub patru secunde.

In concluzie, da, aceasta versiune din Seria 7 a devenit, poate, mai sportiva doar la capitolul imagine, insa nu ne impresioneaza in mod decisiv la toate celelalte.

Chiar si in aceste conditii, daca se afla printre voi cineva care are cumva drum sau de incheiat vreo afacere in Abu Dhabi, il rugam sa ne dea un semn: vrem sa vorbim cu cineva de acolo despre o masina...

Te-ar mai putea interesa:

BMW M3 American Edition: editie speciala de 30 de ani

BMW-ul Z8 al lui Steve Jobs este scos la licitatie pentru o suma fabuloasa

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE FURA CEL MAI DES LA MODELELE BMW?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter