2015 Mercedes-Maybach S600 de vanzare: limuzina lui Lewis Hamilton poate fi a ta! Iata la ce pret!

2015 Mercedes-Maybach S600 Lewis Hamilton

Masinile care au fost, la un moment dat, conduse de celebritati, nu apar foarte des pe piata dar vestea buna, mai ales fanii care ar face orice pentru a se apropia de idolii lor, este ca astfel de lucruri se intampla periodic.

Tocmai de aceea, ne bucuram de fiecare data cand ne intalnim cu o astfel de oferta. Eu, de exemplu, as face aproape orice pentru sansa de a cumpara o masina care a fost condusa, cel putin o data, de Michael Schumacher.

Printre masinile celebritatilor scoase in trecut la vanzare se numara modelul Aston Martin Vanquish creat pe comanda pentru Daniel Craig sau versiunea Mercedes-Benz 280SEL din 1971 detinuta de Elvis Presley. Mai mult, chiar si limuzina Mercedes-Benz S-Class S600 Pullman Guard, model 1995, in care a calatorit Vladimir Putin, a fost scoasa, la un moment dat, la vanzare (si probabil cumparata) pentru o suma destul de frumoasa: 1.351.740 de dolari.

Si mai important, dintre masinile celebre care au fost scoase la vanzare, una dintre ele ne-a atras cu adevarat atentia. Este vorba despre un sedan de lux Mercedes-Maybach S600 (2015) aflat acum pe site-ul britanic autotrader.co.uk, specializat in masini second-hand. Cui a apartinut aceasta masina? Ei bine, fostului campion de Formula 1 Lewis Hamilton.

La fel de remarcabil este si faptul ca pretul cerut de vanzator nu este unul foarte ridicat, mai ales daca luam in considerare suma de bani ceruta pe fosta limuzina a lui Putin. Mai exact, este vorba despre aproximativ 142.300 dolari sau aproximativ 120.000 de euro, chiar rezonabil daca ne gandim la istoria masinii.

In plus, aceasta versiune S600 este inca destul de proaspata, lucru care nu ne surprinde foarte mult. Ne indoiam ca fostul (de patru ori) campion mondial ar fi condus prea mult si la viteze excesive masina pe strazi sau chiar ca s-ar fi urcat prea des la volan avand in vedere scaunele amplasate pe locurile din spate.

Putem la fel de usor sa presupunem ca acest S600 este unul dintre cele mai bine intretinute modele din lume deoarece, asa cum stim, Hamilton este soferul oficial al marcii Mercedes. De aceea, suntem convinsi ca producatorul german nu si-ar strica imaginea cu o masina deloc sau prost intretinuta.

La pretul cerut de vanzator, masina, care are aproximativ 45.000 de km la bord, este un adevarat chilipir. Exista, e adevarat, si o problema: masina are volanul pe partea dreapta, fiind gandita pentru drumurile din Marea Britanie.

Daca nu sunteti de acord cu aceasta varianta, va trebui sa mai scoateti ceva bani din buzunar pentru a face conversia necesara, daca acest lucru este posibil cu adevarat.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter