Afla cand va fi lansat noul Volkswagen Golf 7 Facelift!

2016 VW Golf 7 R-Line Edition

Dupa mai bine de 40 de ani de existenta continua a modelului Golf, acesta a ajuns sa reprezinte cel mai cunoscut si cel mai bine vandut automobil din gama producatorului german. Volkswagen Golf, construit in peste 30 de milioane de exemplare, a ajuns in prezent la cea de-a saptea generatie, urmand ca aceasta sa primeasca un facelift important.

Noul model va fi prezentat in premiera absoluta peste numai doua luni, in cadrul Salonului Auto de la Geneva. Chiar daca lansarea era programata spre sfarsitul anului in curs, producatorii germani ne fac o surpriza, aratand intregii lumi noul model cu mult timp inainte decat ar fi fost de asteptat.

Dupa aproape patru ani de la lansarea oficiala, facelift-ul aduce cu sine mai multe elemente reconcepute care produc o schimbare discreta in ceea ce priveste infatisarea noului model. Astfel, sunt de remarcat atat blocurile optice care vor primi cu aceasta ocazie lumini full LED, cat si spoilerele care au suferit mici modificari.

Desi minore, schimbarile au fost gandite pentru a aduce o prospetime noului model si, de ce nu, un plus de prestanta care sa atraga si mai multi ochi din toate colturile lumii spre noul automobil. Nici habitaclul interior nu a fost neglijat de catre inginerii germani, acestia propunand o gama mai diversificata de culori si de materiale noi destinate a fi pe gustul a tot mai multor potentiali cumparatori.

Nici la capitolul dedicat dotarilor tehnice nu sta rau noul model Golf, acesta beneficiind acum de aportul unui instrumentar de bord digital de 12.3 inci, similar celui regasit in prezent pe modelele Passat. Propuse drept elemente optionale, cumparatorii vor putea adauga si tehnologia head-up display sau un sistem de infotainment cu ecran de 9.2 inci.

Acesta va putea fi setat in functie de preferintele soferului, beneficiind de suport pentru Apple Car Play, Android Auto sau Mirror Link.

In ceea ce priveste noile motorizari care ne vor fi propuse pe facelift-ul Golf 7, este de remarcat faptul ca atat propulsorul 1.4 TSI, cat si unitatea 1.6 TDI, vor fi inlocuite cu motoare cu patru cilindri dispusi in linie de 1.5 litri pe benzina si motorina.

Nu in ultimu rand, constructorii germani vor aduce pe piata si un model hibrid cu alimentare la priza. Tot pe parcursul acestui an, dar mai tarziu, este asteptata sa debuteze si varianta sportiva denumita R420, model care va fi dotat cu un propulsor turboaspirat de 2.0 litri, capabil sa dezvolte o putere de nu mai putin de 420 de cai putere.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CELE MAI SCUMPE 7 MASINI DIN ISTORIE
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter