VW publica primele doua imagini cu noul Arteon

2018 VW Arteon Teaser

Sfarsitul lui 2016 ne-a adus o stire conform careia cei de la Volkswagen urmau sa retraga modelul CC din linia de productie, locul lui fiind preluat de un nou model numit Arteon. Noul model va fi dezvaluit publicului larg la inceputul lunii martie, cu ocazia deschiderii Salonului Auto de la Geneva 2017. Insa, astazi avem ocazia sa vedem primele imagini teaser cu noul model, reprezentantii producatorului german publicandu-le in urma cu putin timp.

Asadar, daca la sfarsitul anului trecut nu aveam in fata ochilor decat o schita din care nu puteam deduce mare lucru despre noul model Arteon, astazi ne uitam la primele doua fotografii cu acesta care ne permit sa vedem liniile generale de design folosite de cei de la Volkswagen pentru partea frontala si cea din spate a noului model. Va spunem in randurile care urmeaza care sunt primele impresii despre viitorul Volkswagen Arteon.

In primul rand putem remarca grila frontala de dimensiuni generoase si care se intrepatrunde acum cu blocurile optice, idee anuntata de cei de la Volkswagen inca de anul trecut. In partea din spate putem remarca, de asemenea, stopurile care dispun acum de o forma mai alungita. Totodata, putem observa de la prima privire eleronul de mici dimensiuni amplasat acolo.

Din pacate, pana la acest moment, acestea sunt singurele doua fotografii care il au ca personaj pe noul Volkswagen Arteon. Reprezentantii producatorului german doresc sa ne tina in suspans pana peste doua saptamani, atunci cand pasionatii auto din toate colturile lumii vor fi prezenti la Geneva la primul mare eveniment auto al anului la nivel european.

Chiar daca nu avem nici o imagine cu habitaclul interior al viitorului Arteon, cei de la Volkswagen au tinut sa precizeze prin intermediul unui comunicat de presa ca acesta va avea o structura generoasa. Astfel, reprezentantii constructorului german au tinut sa ii asigure pe cei care isi vor indrepta atentia catre modelele Arteon ca vor beneficia de un spatiu generos atat la nivelul capului, cat si la nivelul picioarelor.

O alta scurta declaratie cu privire la viitoarele modele Arteon a venit din partea lui Tobias Suhlmann, unul dintre designerii din echipa producatorului german. Acesta declara in urma nu cu mult timp ca modelele Volkswagen Arteon vor beneficia de un design expresiv, care va reusi sa capteze atentia pasionatilor auto inca din primele momente. De asemenea, acesta promite ca noul model va oferi o combinatie unica in acest segment si ca va avea numeroase caracteristici practice.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE FURA CEL MAI DES LA MODELELE BMW?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter