Renault anunta surprize importante pentru Geneva

Renault anunta surprize importante pentru Geneva

Francezii de la Renault vor prezenta la inceputul lunii martie o versiune electrica de serie a modelului de oras Twingo, tot peste numai cateva zile urmand sa facem cunostinta si cu noul concept electric Morphoz.

Salonul Auto de la Geneva este privit cu mare interes de francezii de la Renault, constructorul din Hexagon pregatind cateva surprize importante pentru fanii sai pentru acest cel mai important eveniment din lumea auto din prima jumatate a anului. Lasand la o parte conceptul primei masini electrice pe care urmeaza sa il prezinte cei de la Dacia, Renault urmeaza sa aduca la Geneva trei surprize extrem de interesante pentru noi toti! Haideti sa vedem despre ce este vorba!

Incepem cu inceputul si vorbim despre versiunea electrica de serie a modelului de oras Twingo, versiune despre care pana la aceasta ora nu avem foarte multe informatii oficiale.

Totusi, daca vrem sa dam crezare zvonurilor care au aparut pana acum in presa internationala de specialitate, versiunea electrica a lui Twingo va imprumuta platforma tehnica a lui Smart EQ Fortwo, model care este echipat cu un propulsor electric de 82 de cai putere si cuplu maxim de 160 Nm, in timp ce bateria promite o autonomie de pana la 160 de kilometri.

De asemenea, se mai spune despre acest Twingo ZE ca va putea fi incarcat la prize Type 2 cu maximum 22 kW, incarcarea de la 10% la 80% urmand sa dureze numai 40 de minute, ceea ce este chiar foarte putin.

Asa cum spuneam si in randurile anterioare, tot la Geneva urmeaza sa facem cunostinta si cu o alta surpriza pregatita de cei de la Renault, francezii urmand sa prezinte conceptul Morphoz. Pana la acest moment nu exista detalii oficiale cu privire la acesta, insa trebuie sa precizam ca cei de la Renault au anuntat ca acest concept anticipeaza o noua familie de modele electrice Renault, care urmeaza sa fie lansate pe piata in urmatorii ani. Asadar, se anunta un concept extrem de interesant!

In cele din urma, cei de la Renault vorbesc si despre o revitalizare a utilitarei electrice Kangoo ZE. Astfel, tot la Geneva vom putea asista la debutul unui concept pentru viitorul Kangoo ZE electric, gama urmand sa fie reactualizata in cursul anului 2020.

Mai multe detalii despre toate aceste noutati pe care ni le pregatesc cei de la Renault vom afla in urmatoarele zile, Salonul Auto de la Geneva urmand sa isi deschida portile incepand cu data de 3 martie.

VIDEOCLIPUL ZILEI