Peugeot confirma neparticiparea la Salonul Auto de la Geneva 2020

Numarul constructorilor auto care au anuntat ca nu vor participa la editia din acest an a Salonului Auto de la Geneva devine din ce in ce mai mare, ultimii pe lista fiind cei de la Peugeot.

Peugeot confirma neparticiparea la Salonul Auto de la Geneva din acest an

Saloanele auto din ultima vreme au devenit din ce in ce mai nepopulare printre constructorii auto, multi producatori de renume anuntandu-si decizia de a nu mai participa la evenimente importante ale lumii auto.

Salonul Auto de la Geneva este vazut de pasionatii auto din intreaga lume drept cel mai important eveniment din primavara unui an, acesta fiind tratat cu mare respect de pasionatii auto pana de curand. Ceva s-a schimbat insa, multi luand acum decizia de a nu mai participa la aceste evenimente, preferand sa isi organizeze propriile evenimente de lansare pentru modelele lor.

Peugeot a devenit cel de-al 11-lea constructor care a anuntat ca nu va participa la editia din acest an a Salonului Auto de la Geneva, eveniment ce urmeaza sa fie organizat in luna martie.

Oficialii producatorului francez sustin ca Peugeot nu pregateste nicio lansare importanta in aceasta perioada a anului, drept pentru care participarea la Geneva nu ar avea sens, neaducand niciun fel de beneficii majore. Citroen si Opel, celelalte doua nume mari din cadrul Grupului PSA, nu au anuntat pana la acest moment o decizie clara cu privire la participarea la Geneva, insa multi se asteapta ca si acestea sa procedeze la fel ca Peugeot.

Asa cum spuneam si mai devreme, la editia din acest an a Salonului Auto de la Geneva si-au confirmat deja neparticiparea si alte nume mari din industria auto, pe aceasta lista regasindu-se si constructori precum Ford, Volvo, Nissan, Subaru sau Mitsubishi. De asemenea, nici americanii de la Tesla nu vor avea stand in acest an la Geneva! Tot pe lista cu neparticipari ii avem si pe cei de la Mini si chiar si pe britanicii de la Jaguar Land Rover.

Desi Salonul Auto de la Geneva ne-a obisnuit de-a lungul anilor sa gazduiasca numeroase lansari ale unor modele sport sau de nisa, se pare ca in acest an nici cei de la Lamborghini nu se vor prezenta la eveniment, acestia nepregatind la aceasta ora niciun model nou. Daca vrem sa vorbim insa despre astfel de modele, trebuie sa stiti ca producatorul croat Rimac si-a anuntat deja prezenta la Salon, hypercar-ul electric C-Two urmand sa fie prezentat.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
Sursa: Peugeot

Newsletter