O noua imagine teaser cu Polestar 2, viitorul model electric care va ajunge la Geneva

O noua imagine teaser cu Polestar 2, viitorul model electric care va ajunge la Geneva

Polestar a publicat in urma cu cateva zile o noua imagine teaser cu viitorul model electric care urmeaza sa isi faca debutul in nici doua saptamani. Polestar 2 va fi cel de-al doilea model din gama celor de la Polestar, brandul de performanta al suedezilor de la Volvo. Polestar 1 s-a bucurat de un debut interesant, fiind intampinat cu reactii pozitive atat din partea pasionatilor auto, cat si din partea specialistilor in domeniu.

In aceste conditii, trebuie sa recunoastem ca acum cu totii ne facem sperante cu privire la acest model nou care urmeaza sa se lanseze. Si chiar avem de ce, Polestar 2 promite destul de multe. Haideti sa vedem impreuna ce noutati mai descoperim prin aceasta noua imagine.

Trebuie sa mentionam de la bun inceput ca aceasta este cel de-al doilea teaser pe care cei de la Polestar il publica pentru acest al doilea model din gama. Noua imagine teaser scoate in evidenta partea din spate a viitorului model electric, punand totodata accent pe forma stopurilor.

Design-ul pare dominat de niste linii drepte, care arata destul de bine, trebuie sa recunoastem. Insa, ne vom da seama de acest aspect abia atunci cand vom putea vedea intreaga imagine de ansamblu!

Asa cum spuneam si mai devreme, Polestar 2 promite deja destul de multe. DIn informatiile pe care cu totii le stim pana la acest moment, Polestar 2 va beneficia de un sistem de propulsie 100% electric, acesta fiind capabil sa dezvolte nu mai putin de 400 de cai putere.

De asemenea, se pare ca autonomia maxima va ajunge pana la aproape 480 de kilometri, ceea ce nu este deloc rau! Polestar 2 va deveni si primul model din gama disponibile cu un sistem de infotainment bazat pe Android Auto. Acesta are marele avantaj de a nu mai necesita conectarea la un telefon inteligent cu sistem de operare Android. Pentru moment, exista o versiune demo a acestui nou sistem care poate fi testata pe telefoanele mobile.

Polestar 2 va fi prezentat oficial in data de 27 februarie, in cadrul unui eveniment care va fi exclusiv online. Insa, noul model al celor de la Polestar va ajunge in luna martie si in cadrul Salonului Auto de la Geneva 2019, acolo unde va putea fi admirat de toti cei interesati. Oficialii Polestar sustin sa acest nou model electric va fi disponibil chiar si pe baza de abonament. De asemenea, se pare ca pretul acestuia va fi apropiat cu cel al lui Model 3 de la Tesla.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
2020 BMW M5 (F90) FACELIFT - PREZENTARE OFICIALA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter