Lamborghini pregateste lansarea lui Huracan Performante la Geneva

2016 Lamborghini Huracan Aero Kit

Nici nu a inceput anul bine si deja multi dintre noi suntem cu gandul la Salonul Auto de la Geneva din luna martie. Stim ca deocamdata ne-am putut bucura de surprizele pregatite de marii producatori pentru Salonul Auto de la Detroit, insa evenimentul organizat in capitala Tarii Cantoanelor este unul dintre cele mai importante de acest gen din Europa. De asemenea, un drum pana la Geneva este mult mai facil pentru noi in comparatie cu unul pana peste Ocean.

Vesti se aud multe despre lansarile pe care le pregatesc unii dintre marii constructori auto pentru Geneva, deja incepand sa apara fotografii sau detalii despre viitoarele modele. Asa cum stim din istoria fiecarui eveniment de acest gen din ultimii ani, standurile care atrag cele mai multe priviri din partea pasionatilor auto veniti din toate colturile lumii sunt cele care ne propun bolizi de lux cu multe sute de cai putere sub capota.

Mai mult ca sigur, unul dintre cele mai cautate standuri de la Geneva va fi al celor de la Lamborghini, producatorul de la Sant’Agata Bolognese pregatindu-ne cateva surprize. Si nu ar fi o premiera pentru acestia, Lamborghini obisnuindu-ne in ultimii ani cu cate un model impresionant lansat la fiecare editie a Salonului Auto de la Geneva.

Conform zvonurilor aparute in ultima perioada, italienii sunt pe cale de a lansa un model de strada al celebrului Superleggera, modelul de circuit al lui Lamborghini Huracan. Cel mai probabil, acesta va avea numele Performante, denumire deja patentata de reprezentantii constructorului.

Desi inca nu stim detalii tehnice cu privire la viitorul Huracan Performante, cel mai probabil, acesta va fi echipat cu o unitate de motorizare V12, cu o capacitate de 5.2 litri. De asemenea, propulsorul va bebeficia de tehnologia unei injectii noi, ceea ce va spori performantele tehnice ale acestuia.

Specialistii celor de la Lamborghini vor aduce si alte imbunatatiri pentru acest nou model care este pregatit pentru evenimentul de la Geneva. Mai mult ca sigur, materialele folosite ne vor aduce o masa totala mai scazuta. De asemenea, este asteptat ca si kitul aerodinamic al noului Performante sa fie unul superior.

Ramane de vazut cu ce performante ne va surprinde Huracan Performante, dat fiind faptul ca si actualul model inregistreaza niste cifre tehnice de invidiat. Vorbim in cazul acestuia despre o viteza maxima ce poate fi atinsa de 325 km/h, in timp ce acceleratia de la 0 la 100 km/h poate fi realizata in nu mai putin de 3.2 secunde.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
DIFERENTELE DINTRE MOTOR TURBO VS. ASPIRAT NATURAL
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter