Italdesign publica teaserul unui nou model care va fi lansat in luna martie

Italdesign Supermasini

Italdesign a publicat la inceputul acestei saptamani pe constul sau oficial de pe o retea de socializare un teaser care pare sa ne arate partea din spate a unui nou vehicul. Din pacate, pana la acest moment, cei de la Italdesign au preferat sa nu ne dea niciun fel de detaliu suplimentar cu privire la ceea ce am putut vedea, asa ca nici macar nu putem stii la ce sa ne asteptam.

Este foarte posibil ca cei de la Italdesign sa pregateasca un nou model, insa nu este exclus nici sa fie vorba doar despre un concept. De asemenea, nu stim nimic pana la ora actuala cu privire la numele pe care il va avea acesta!

Asa cum probabil ca stiti deja la acest moment, Italdesign este, asa cum ii spune si numele, o casa de design care face acum parte din Grupul Volkswagen. Asta pentru ca cei de la Italdesign au fost preluati in urma cu ceva timp de Audi, constructorul german achizitionand compania de design. Acum, se pare ca cei de la Italdesign lucreaza din greu la un nou model sau la un concept care urmeaza sa fie prezentat in data de 5 martie, in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Alaturi de teaserul prezentat in aceasta saptamana, cei de la Italdesign mai precizeaza si ca va publica saptamanal de acum incolo un nou teaser care sa ne infatiseze modelul la care se lucreaza la acest moment.

Asadar, pentru a afla toate detaliile despre acest proiect al celor de la Italdesign, va recomandam sa ramaneti alaturi de noi si in perioada urmatoare! Mai mult ca sigur, in cateva saptamani vom stii macar la ce ne putem astepta de la cei de la Italdesign. Nu de alta, dar Salonul Auto de la Geneva 2019 se apropie cu pasi repezi, chiar daca suntem abia in luna ianuarie.

Cei de la Italdesign par foarte decisi sa faca treaba buna in ultima perioada, aratand lumii intregi ca activitatea lor este una bogata. Daca va reamintiti, anul 2017 ne-a adus lansarea unui model Italdesign sub brand propriu.

Vorbim despre supercarul Zerouno, supercare care s-a bucurat de un oarecare succes la lansare. De asemenea, cei de la Italdesign au colaborat in anul precedent si cu Nissan, alaturi de care au lansat un prototip de 720 de cai putere. Mai exact, este vorba despre Nissan GT-R50 by Italdesign, un model care a avut rolul de a marca 50 de ani de la infiintarea celor doua companii.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter