Dacia lanseaza o editie limitata Ultimate pentru modelele din gama

Salonul Auto de la Geneva din acest an ne aduce o surpriza importanta si din partea celor de la Dacia, producatorul de la Mioveni fiind gata sa lanseze o editie limitata Ultimate. Noua editie speciala va fi disponibila atat pentru modelele Duster si Logan, dar si pentru celelalte modele din gama Stepway - Sandero, Logan MCV, Lodgy si Dokker.

Bineinteles, nu trebuie sa ne asteptam la schimbari majore pregatite de cei de la Dacia pentru aceste modele editie limitata, insa nu avem de ce sa nu ne bucuram de faptul ca producatorul roman s-a gandit la o astfel de surpriza! Haideti sa vedem impreuna ce noutati ne-au fost pregatite!

Asadar, oficialii Dacia au anuntat acum ca vor lansa in cadrul acestei editii a Salonului Auto de la Geneva, de la inceputul lunii martie, o noua editie limitata pentru modelele pe care le are in gama.

Ca o prima noutate pe care o aflam este ca aceste modele editie limitata vor fi disponibile in doua noi culori de caroserie, si anume Highland Grey si Fusion Red. Pe langa aceasta noutate, se pare ca aceste modele editie limitata vor mai aduce cu sine cateva modificari de ordin estetic si tehnic.

In primul rand, trebuie sa spunem ca modelele Duster editie limitata vor fi echipate cu un set nou de jante cu dimensiuni de 17 inci, cu insertii speciale de culoare rosie. Celelalte modele vor primi de asemenea seturi de jante noi, insa cu dimensiunile de 16 inci.

De asemenea, se pare ca toate modelele editie speciala vor veni cu o noutate la nivelul habitaclului, urmand sa primeasca o tapiterie ceva mai speciala, despre care nu stim inca niciun fel de detalii.

Din punct de vedere tehnic, se pare ca Duster in editie limitata Ultimate se bazeaza pe nivelul de echipare Prestige. Astfel, aceste modele vor fi echipate din standard cu o camera Multi View, care in mod normal ar fi avut un pret de 250 de euro. De asemenea, aceste modele vor beneficia si de avertizorul pentru ungi mort, care, de asemenea, in mod normal ar fi avut un pret de 200 de euro.

Pana la acest moment, acestea sunt toate datele care sunt stiute in legatura cu editia limitata Ultimate care va fi prezentata dupa data de 5 martie, la Geneva. De asemenea, se pare ca noua editia limitata va fi cunoscuta sub numele Techroad pe anumite piete europene, printre care si in Marea Britanie, Franta sau Italia.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE MASINI DETINE LEBRON JAMES
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter