Citroen prezinta noul Space Tourer 4x4 E Concept

Citroen Space Tourer 4x4 E Concept

Asa cum va spuneam si zilele trecute, francezii de la Citroen sunt in mijlocul pregatirilor pentru Salonul Auto de la Geneva, acestia pregatindu-ne mai multe surprize. Vorbim astazi despre un nou concept pe care producatorul francez este pregatit sa il lanseze la inceputul lunii martie – Space Tourer 4x4 E. Prin acest nou model, francezii incearca sa puna pe picioare un mix intre tot ce are de oferit un SUV si un automobil comercial.

In primul rand, trebuie sa va spunem ca Space Tourer 4x4 E Concept are la baza utilitara Space Tourer si este dezvoltat urmand liniile filozofiei colectiei E, prezentata in cadrul editiei de anul trecut a Salonului Auto de la Paris. Descoperim impreuna in randurile urmatoare ce ne-au pregatit reprezentantii Citroen prin acest nou concept.

Trebuie sa recunoastem ca la nivelul aspectului exterior, noul model propus de producatorul din Hexagon arata cel putin interesant. Space Tourer 4x4 E Concept ne este propus in trei variante de caroserie: XS, M, respectiv XL. Conceptul este prezentat in varianta cea mai mica si are ca dimensiuni o lungime de 4.6 metri si o inaltime de 1.9 metri.

Conceptul ne este prezentat intr-o caroserie vopsita intr-o culoare Technical White, combinata pe alocuri cu un camuflaj Technical Grey. La prima vedere asupra fotografiilor in care ne este prezentat conceptul, putem remarca protectiile pentru spoilere fata si spate, barele de protectie de pe acoperis sau jantele cu dimensiuni de 19 inci cu insertii de culoare rosie.

Habitaclul interior se poate lauda cu un spatiu extrem de generos care poate transporta pana la noua persoane. Tot aici remarcam culorile pe care le-am regasit anul trecut si in cazul filozofiei E: albastru, alb si rosu. Scaunele sunt extrem de confortabile si sunt realizate din tapiterie de culoare alba combinata cu piele Alcantara de culoare gri.

Space Tourer 4x4 E Concept sta foarte bine si la capitolul tehnologiilor cu care este dotat, printre acestea numarandu-se un head-up display, un ecran multimedia de 7 inci pe care poate fi proiectata navigatia 3D, camere cu vedere la 360 de grade sau farurile inteligente. De asemenea, modelul beneficiaza si de o serie de sisteme de siguranta active printre care monitorizarea unghiului mort sau atentionarea la parasirea benzii de mers.

Motorizarea Space Tourer 4x4 E Concept este asigurata prin intermediul unei unitati de motorizare diesel BlueHDI capabila sa dezvolte 150 de cai putere. Modelul beneficiaza de aportul unui sistem de tractiune integrala, in timp ce transmisia este asigurata prin intermediul unei cutii de viteze manuala cu sase trepte.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE MASINI DETINE LEBRON JAMES
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter