Audi a publicat primele schite cu Q4 e-tron Concept

Audi a publicat primele schite cu Q4 e-tron Concept

Audi a facut publice primele schite cu viitorul concept Q4 e-tron, concept asteptat ca painea calda de multi fani ai producatorului german la ora actuala. Si nici nu mai este mult pana vom face cunostinta cu acest nou Q4 e-tron, conceptul lui urmand sa ajunga peste cateva saptamani in cadrul Salonului Auto de la Geneva 2019.

De asemenea, mai stim deja la acest moment ca versiunea de serie a acestui model va ajunge cel mai probabil pe piata in prima parte a anului 2021. Haideti sa aflam impreuna ce surprize ne pregatesc cei de la Audi in legatura cu acest Q4 e-tron!

Stirea referitoare la un nou model electric in gama celor de la Audi a aparut la inceputul acestui an, atunci cand am aflat cate ceva si despre planurile de viitor pe care le are constructorul german in aceasta directie.

Preluand directia de la alti producatori, si cei de la Audi planuiesc construirea a mai multe modele electrice care sa impresioneze publicul. Ei bine, cei de la Audi au spus atunci ca in prima parte a anului curent vom face cunosctinta cu un nou concept electric. Ceea ce se va si intampla, acesta urmand sa ajunga luna viitoare la Geneva, in cadrul unuia dintre cele mai importante evenimente din lumea auto la nivel european.

Ei bine, pana atunci insa, cei de la Audi au publicat acum si primele schite cu viitorul Q4 e-tron Concept. Si, trebuie sa recunoastem ca, din punct de vedere al infatisarii exterioare, noul concept impresioneaza fara doar si poate.

Desigur, ramane de vazut cat de multe dintre aceste elemente vor fi pastrate si in cazul versiunii de serie. Asa cum spuneam si in randurile anterioare, versiunea de serie a lui Q4 e-tron ar urma sa isi faca debutul pe piata chiar la inceputul anului 2021. Asadar, mai este destul timp pentru ca cei de la Audi sa opereze anumite schimbari.

Conform primelor informatii pe care le avem, conceptul are la baza platforma MEB a Grupului Volkswagen, arhitectua gandita special pentru noua gama de modele electrice. Asa cum putem observa, noul Q4 e-tron Concept a preluat mai multe elemente de design de la e-tron GT, model sportiv care a fost prezentat la finele anului trecut.

Pana la acest moment nu avem alte detalii despre acest concept, insa le vom afla pe toate in jurul datei de 5 martie. Revenim in cel mai scurt timp cu toate detaliile despre acest Audi Q4 e-tron Concept!

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter