Porsche ar putea prezenta noile 911 Turbo si 911 Turbo S la Geneva

Editia din acest an a Salonului Auto de la Geneva se poate dovedi a fi extrem de interesanta pentru fanii Porsche, dar nu numai, la acest eveniment urmand sa fie prezentate cel mai probabil si modelele Porsche 911 Turbo, respectiv 911 Turbo S.

Porsche ar putea prezenta noile 911 Turbo si 911 Turbo S la Geneva

Salonul Auto de la Los Angeles de anul trecut ne-a adus in prim plan noul Porsche 911, un model extrem de asteptat de pasionatii auto. La momentul prezentarii, cei de la Porsche au introdus doar versiunile Carrera S si Carrera 4S.

Asa cum stim deja cu totii, aceste versiuni sunt echipate cu unitatea de motorizare boxer turbo cu capacitate de 3.0 litri si cu sase cilindri, capabila sa dezvolte nu mai putin de 450 de cai putere si un cuplu maxim de 530 Nm. Ceva mai tarziu, oficialii Porsche au prezentat si varianta Carrera cu 385 de cai putere si cu un cuplu maxim de 450 Nm.

Porsche pregateste insa noi surprize interesante pentru fanii lor si nu numai, aceste modele fiind asteptate cu sufletul la gura de orice pasionat auto!

Conform unor surse apropiate de cei din conducerea producatorului de la Stuttgart, Porsche pregateste la aceasta ora lansarea lui 911 Turbo. Conform zvonurilor lansate in ultimele zile, versiunile Turbo si Turbo S urmeaza sa fie expuse chiar in aceasta primavara, in luna martie, in cadrul editiei din acest an a Salonului Auto de la Geneva, unul dintre cele mai importante evenimente din lumea auto.

Din punct de vedere tehnic, stim deja la aceasta ora ca ambele versiuni vor fi echipate cu o unitate de motorizare cu capacitate de 3.8 litri, cu sase cilindri.

Puterea difera insa intre cele doua modele, asa cum este si normal! Asadar, in cazul lui 911 Turbo vom avea o putere de 570 de cai, in timp ce noul 911 Turbo S ar urma sa beneficieze de nu mai putin de 620 de cai putere. Din pacate, pana la acest moment nu avem niciun fel de informatii despre cifrele de performanta care vor fi posibile cu aceste echipari tehnice! Suntem siguri insa ca nu vom fi deloc dezamagiti din acest punct de vedere!

Nu in ultimul rand, tot din tabara celor de la Porsche mai stim deja ca ambele versiuni vor fi echipate inca din standard cu o aripa spate fixa si cu prize de aer laterale. De asemenea, va mai putem spune ca spoilerele vor primi si ele un design ceva mai agresiv in comparatie cu cel pe care il stim de la modelele Carrera si Carrera S.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
Sursa: Porsche

Newsletter