Kia publica primele imagini cu viitoarea generatie Sorento

Kia a publicat in aceasta saptamana primele schite in care este infatisata viitoarea generatie a lui Sorento, model cu care urmeaza sa facem cunostinta in primavara acestui an.

2020 Kia Sorento

Asa cum multi dintre voi stiti deja, oficialii Kia au anuntat ca in acest an va fi lansata noua generatie a modelului Sorento, debutul acesteia urmand sa se faca in luna martie, in cadrul Salonului Auto de la Geneva 2020.

Oficialii constructorului isi doresc ca in aceasta perioada sa se vorbeasca din ce in ce mai mult de aceste noi modele care urmeaza sa apara in viitorul extrem de apropiat, drept pentru care tocmai au lansat pe piata cateva schite care vin tocmai cu acest rol. Avem, asadar, in fata ochilor, doua imagini teaser cu noul Sorento, imagini care tin viu interesul fanilor pentru noul model!

Acum, uitandu-ne la cele doua imagini pe care cei de la Kia ni le-au prezentat la mijlocul acestei saptamani, putem observa in primul si primul rand cateva modificari de ordin estetic.

Spre exemplu, specialistii in design din cadrul Kia ne propun de aceasta data o grila frontala modificata, niste faruri noi cu o semnatura luminoasa restilizata si niste spoilere usor modificate, de asemenea. Totodata, mai putem remarca ca stopurile au primit de aceasta data un design complet nou. Nu in ultimul rand, aripa spate ne este prezentata intr-o forma imbunatatita.

Conform informatiilor pe care le avem pana la aceasta ora, noua generatie Kia Sorento va miza pe o platforma noua, care va face ca spatiul de la interior sa creasca semnificativ. De asemenea, cei de la Kia au mai pregatit din cate se pare o serie de surprize interesante la nivelul habitaclului. Astfel, producatorul isi doreste sa implementeze pe aceasta noua generatie un sistem modern de infotainment si tehnologii noi de asistare. Bineinteles, printre acestea se regasesc si mai multe sisteme noi de siguranta activa.

Din punct de vedere tehnic, mai aflam de la cei de la Kia ca aceasta noua generatie ce va fi lansata in aceasta primavara va putea fi comandata si cu sisteme hibrid de propulsie.

Insa, pana la aceasta ora nu avem niciun fel de detalii in acest sens, informatii noi urmand sa aflam chiar la momentul lansarii noilor modele. Asa cum stiti deja, cei de la Kia au in gama mai multe versiuni cu sisteme hibrid la ora actuala. Spre exemplu, Sportage este echipat cu un sistem mild-hybrid la 48V, care este utilizat impreuna cu o unitate diesel de 1.6 litri.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter