2019 Volkswagen Multivan Facelift - primele imagini si surprize

2019 VW Multivan Facelift

Volkswagen a publicat primele fotografii cu noul Multivan Facelift, modelul primind o serie de modificari usoare la nivel estetic si o versiune electrica. Actuala generatie a fost lansata in urma cu aproape trei ani, in 2016. Chiar si asa, germanii au ales sa prezinte acum acest facelift, care aduce cateva modificari importante. Noul model va putea fi admirat in premiera in cadrul Salonului Auto de la Geneva 2019, unul dintre cele mai importante evenimente auto pe plan european din prima parte a anului.

Din punct de vedere al infatisarii exterioare, noul Volkswagen Multivan facelift primeste prize de aer ceva mai generoase si cateva retusuri la nivelul grilei frontale. De asemenea, farurile vin acum cu o semnatura luminoasa noua. Totodata, cei de la Volkswagen pun acum la dispozitia clientilor si o serie noua de culori disponibile pentru caroserie. Din ceea ce se poate vedea pana acum, acestea sunt singurele modificari pe care germanii au ales sa le faca din punct de vedere estetic.

La nivelul habitaclului, noile modele pot fi comandate cu instrumentarul digital de bord Digital Cockpit, cu dimensiuni de 10.25 inci. De asemenea, se poate opta si pentru noul sistem de infotainment MIB3, acesta putand fi echipat cu un ecran tactil cu o diagonala de pana la 9.2 inci. Asadar, vorbim despre cateva modificari importante pe care germanii le-au pregatit pentru interiorul acestor modele.

Producatorul german a adus un plus important de aceasta data la nivelul sistemelor de siguranta, propunand clientilor o gama mult mai vasta din acest punct de vedere. Astfel, putem vorbi acum de sisteme precum Cross Wind Assist, Lane Assist System, Rear Traffic Alert, Park Assist, Trailer Assist și Auto Emergency Braking. De asemenea, sistemul eCall va fi disponibil pe aceste noi modele, acesta apeland in mod automat serviciul de urgenta in cazul in care masina a fost implicata intr-un accident. Totodata, noile modele vor fi conectate permanent la internet prin tehnologia eSIM.

Din punct de vedere tehnic, noul Volkswagen Multivan facelift va putea fi echipat cu o unitate de motorizare diesel, cu capacitate de 2.0 litri, disponibila in doua versiuni de putere. Prima dintre ele ofera 90 de cai putere, in timp ce cea de-a doua vine cu o putere de 110 cai. Daca va doriti ceva mai mult, este disponibila si versiunea echipata cu un motor diesel bi-turbo, cu capacitate de 2.0 litri, capabil sa dezvolte nu mai putin de 199 de cai putere. Varful de gama este disponibil exclusiv alaturi de o transmisie automata, in timp ce sistemul 4Motion este disponibil optional.

Totodata, Volkswagen a lucrat cu tunerii de la ABT pentru o versiune electrica pentru acest facelift. Modelul este echipat cu o unitate de 112 cai putere, bateriile fiind disponibile in doua optiuni - 38.8 kWh si 77.6 kWh.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter