Geneva 2019: SsangYong prezinta noile modele pick-up Musso Grand

Geneva 2019: SsangYong prezinta noile modele pick-up Musso Grand

Lasand la o parte noua generatie de modele Korando, cei de la SsangYong s-au prezentat la Salonul Auto de la Geneva 2019 cu noul Musso Grand, un pick-up cu o capacitate mai mare de incarcare in comparatie cu versiunea standard Musso.

De asemenea, fata de modelele standard, noile modele Musso Grand vin cu o bena ceva mai lunga. Din cate se pare, pe piata a existat o cerere destul de mare pentru un asemenea model, drept pentru care cei de la SsangYong s-au hotarat sa lanseze Grand Musso. Ramaneti alaturi de noi in randurile urmatoare pentru a afla care sunt noutatile cu care vine acest nou model Grand Musso!

Din punct de vedere al infatisarii exterioare, putem observa la Musso Grand in primul si primul rand grila frontala de dimensiuni generoase, care se intinde pana in zona farurilor. De asemenea, mai putem observa si liniile curbate ale capotei motor, la care se adauga si farurile cu lumini de pozitie LED si indicatoare integrate care aduc in peisaj un aspect destul de elegant.

Uitandu-ne mai mult pe cifre, vom observa ca noile modele Musso Grand vin cu un ampatament de 3.210 de mm, ceea ce inseamna ca noile modele au castigat in plus 110 mm. De asemenea, bena lui Musso Grand este de 1.610 mm, ceea ce inseamna ca este mai lunga cu 310 mm fata de cea a modelelor standard. In aceste conditii, volumul de incarcare pentru modelele Musso Grand a crescut pana la 1.262 de litri, in timp ce volumul incarcaturii utile a ajunge pana la 1.062 de kilograme, cu 212 kilograme in plus.

La nivelul habitaclului putem regasi un spatiu generos, de care se pot bucura pana la 5 pasageri. Scaunele sunt confortabile, incalzite, avand chiar si o tapiterie realizata din piele Nappa cu textura moale.

Din punct de vedere tehnic, modelele Musso Grand sunt echipate cu o unitate de motorizare turbo diesel, cu capacitate de 2.2 litri, capabila sa dezvolte 181 de cai putere si un cuplu maxim de 400 Nm.

Transmisia este asigurata fie prin intermediul unei cutii de viteze manuale cu sase trepte, fie cu ajutorul unei cutii automate Aisin, tot cu sase trepte. Pick-up-ul beneficiaza si de aportul unui sistem de tractiune 4×4 temporar, cu puterea transmisa rotilor de pe spate. De asemenea, noile modele sunt echipate si cu un sistem de blocare a diferentialului.

VIDEOCLIPUL ZILEI