Renault a prezentat noul Twingo Facelift: modificari la toate capitolele!

2019 Renault Twingo Facelift

O adevarata versiune franceza a celebrului Smart ForFour, modelul Renault Twingo se bucura, pentru a ramane pe piata in competitivul segment A european, de o noua generatie, ceva mai proaspata. Frumusel ca intotdeauna, acest hatchback de mici dimensiuni, arata aproximativ la fel ca predecesorul sau, dar amanuntele sunt cele care conteaza.

De exemplu, nu ne-am mai intalnit pana acum pe aceasta adevarata masina de oras cu culoarea galben Mango, acelasi lucru fiind valabil si atunci cand vorbim despre nuanta alb Quartz, dar si despre jantele de aliaj de 16 inch.

Nu avem inca nici o informatie despre o versiune Twingo GT, dar suntem siguri ca nu vom fi nevoiti sa asteptam prea mult pentru o noua generatie a acestei variante. Pana atunci, noul Twingo 2019 va debuta oficial in luna martie, la Salonul Auto de la Geneva 2019.

Design Exterior

Echipa de design de la Renault a adus ceva modificari si la bara frontala, care beneficiaza de o suprafata vopsita ceva mai mare, dar si de lumini de intalnire integrate in faruri. Si pentru ca vorbim despre ele, e vorba despre lumini LED DRL duble, care includ si semnalizatoarele si au forma literei "C", oferind noului Twingo o imagine mai inteligenta. Daca veti alege versiunea de top, imaginea va fi completata si de cateva elemente cromate.

Modificarile continua si pe partea din spate, unde "motivul" literei "C" poate fi identificat si la stopuri, in timp ce portbagajul devine mai facil de accesat, manerul fiind amplasat chiar sub stergator. In mod interesant, Renault a decis sa coboare tinuta de drum a masinii cu 10 mm. Motivul? Conform producatorului francez, pentru a reduce coeficientul de frecare si a creste eficienta la consum.

Design Interior

In cabina (una la fel de micuta, bineinteles), cea mai scumpa versiune a masinii beneficiaza de un monitor de 7 inch (cu conectivitate Android Auto si Apple CarPlay), dar si de tapiterie complet noua, pentru scaune. In plus, Renault a lacuit bordul si a adaugat cusaturi suplimentare pe manerele de pe portiere.

Consola centrala a fost reconfigurata pentru a face loc unui spatiu special pentru pahar sau telefon mobil, oricare dintre ele intr-o pozitie verticala. Mai mult, versiunea 2019 a lui Twingo este echipata cu un port USB dual si o intrare jack, dar nu lipseste nici torpedoul (intalnit pe toata gama) sau schimbatorul de viteze usor modificat.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
Sursa: Renault

Newsletter