Mitsubishi a publicat primele imagini oficiale cu noul ASX

2019 Mitsubishi ASX

Mitsubishi a publicat primele imagini si informatii cu privire la viitorul ASX, SUV care urmeaza sa fie prezentat in numai cateva saptamani in cadrul Salonului Auto de la Geneva 2019. Asa cum probabil ca stiti deja, actualul ASX a fost lansat pentru prima data in anul 2009.

Modelul celor de la Mitsubishi s-a dovedit a fi unul de succes, fiind vandut in peste 1.32 de milioane de unitati in toti acesti ani. De asemenea, ASX se afla la ora actuala pe pozitia a treia in topul celor mai bine vandute modele ale celor de la Mitsubishi pe plan mondial.

Din punct de vedere al infatisarii exterioare, noul ASX mizeaza pe filozofia “Robust&Ingenious”. Asa cum putem observa din pozele postate, partea frontala a noilor modele, denumita “Dynamic Shield” a fost restilizata. Noile modele beneficiaza, de asemenea, de faruri si stopuri cu LED, dar si de niste spoilere care ii dau un aspect mult mai masculin. Important de remarcat este faptul ca cei de la Mitsubishi si-au propus ca noile modele sa se integreze cat mai bine din punct de vedere al infatisarii alaturi de Eclipse Cross si Outlander.

Mergand mai departe, putem observa mai multe noutati si la nivelul habitaclului. Noile modele vin echipate cu cea mai recenta versiune a sistemului de infotainment, dar si cu o navigatie dezvoltata de specialistii din cadrul Tom Tom. Unul dintre marile avantaje ale noului sistem este acela ca va fi in stare sa ofere informatii din trafic in timp real.
Noile modele nu o duc deloc rau nici la capitolul dotari de siguranta. Astfel, noile modele ar urma sa fie dotate cu sisteme de siguranta precum Blind Spot Assist, Rear Cross Traffic Alert si Forward Collision Braking.

DIn punct de vedere tehnic, stim deja ca cei de la Mitsubishi au anuntat ca pe piata europeana, clientii vor putea opta exclusiv pentru o unitate pe benzina, cu capacitate de 2.0 litri. Transmisia se va face fie prin intermediul unei cutii manuale cu cinci rapoarte, fie prin intermediul unei cutii automate CVT. De asemenea, mai stim deja ca niponii vor oferi si o versiune care va beneficia de aportul unui sistem de tractiune integrala.

Mai multe detalii despre noile modele vom afla in numai cateva saptamani, atunci cand noul ASX va fi lansat oficial, Evenimentul de debut este programat pentru data de 5 martie, in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
2020 BMW M5 (F90) FACELIFT - PREZENTARE OFICIALA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter