Geneva 2019: Mercedes-AMG prezinta versiunea de performanta GLE 53 4Matic+

2019 Mercedes-AMG GLE 53 4Matic+

Luna septembrie a anului trecut ne aducea noua generatie Mercedes-Benz GLE, noile modele primnd un design nou, o motorizare mild-hybrid si o suspensie capabila sa recupereze energia in momentul amortizarii.

Noul model poate fi comandat deja si in tara noastra, urmand ca din primavara sa primeasca si o noua unitate de motorizare diesel, cu capacitate de 3.0 litri, capabila sa dezvolte fie 272 de cai putere, fie 330 de cai putere.

Saptamana aceasta facem insa cunostinta cu versiunea de performanta Mercedes-AMG GLE 53 4Matic+. Cu cateva zile inainte de debutul oficial al Salonului Auto de la Geneva 2019, producatorul german a publicat primele imagini si deatlii cu privire la aceste modele de performanta, drept pentru care vom vorbi despre acestea in randurile urmatoare!

Design Exterior

Din punct de vedere al infatisarii exterioare, noile modele de performanta Mercedes AMG GLE 53 4Matic+ pastreaza elementele specifice noii generatii GLE. Insa, pot fi observate cateva modificari cromative specifice gamei AMG. Grila frontala primeste insa o schimbare majora, avand acum 15 bare verticale.

Modelele vin echipate in standard cu un set de jante cu dimensiuni de 20 de inci, insa clientii mai au alte sapte optiuni dintre care pot alege, cu dimensiuni intre 20 si 22 de inci. In partea din spate putem observa un siostem de evacuare dublu. Daca va doriti ceva mai mult, puteti opta si pentru pachetul Night Package, care va va aduce geamuri fumurii si o serie de elemente de caroserie vopsite in negru.

Design Interior

Mergem mai departe catre interior si observam mai multe elemente de culoare rosie atat la nivelul scaunelor, cat si la nivelul volanului imbracat in piele de cea mai inalta calitate Nappa.

Noul GLE 53 4Matic+ se poate transforma intr-un SUV cu sapte locuri, ceea ce inseamna ca modelul include acum si un al treilea rand de scaune pliabil. In standard este oferit si sistemul MBUX, care ofera posibilitatea de a alege intre patru stiluri - Classic, Sport, Supersport si Discreet.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: Mercedes-Benz

Newsletter