Salon Auto Geneva 2019: Mansory ne propune Centuria, primul tuning pentru Bugatti Chiron

Mansory Centuria Bugatti Chiron

Salonul Auto de la Geneva 2019 nu ne-a adus numai concepte si modele noi, ci si mai multe proiecte de tuning care merita aduse in discutie. In aceste conditii, vrem sa va aducem in atentie astazi noul Centuria, adus in capitala elvetiana de cei de la Mansory.

Vorbim despre un proiect care a avut la baza modelul Bugatti Chiron, model despre care multi dintre noi am crede ca ar mai avea nevoie de niciun fel de modificare. Bineinteles, nu de aceeasi parere sunt si cei de la Mansory. Haideti sa descoperim impreuna in randurile urmatoare surprizele pe care ni le propun cei de la Mansory odata cu aceasta lansare!

In primul rand, putem observa ca proiectul celor de la Mansory ne propune o serie importanta de accesorii pentru hypercar-ul celor de la Bugatti. Mansory Centuria se prezinta asadar cu numeroase panouri realizate din fibra de carbon, dispuse la nivelul caroseriei. De asemenea, la exterior putem observa atat in partea frontala, cat si in partea din spate, spoilere noi. Nu in ultimul rand, cei de la Mansory ne propun si o serie de jante noi, din aliaj, cu un design special si cu diametru de 20 de inci pe puntea fata, respectiv 21 de inci pe puntea spate.

Ei bine, mai avem si alte surprize interesante pregatite de specialistii in tuning de la Mansory pentru acest model Bugatti Chiron. Asadar, in pachetul prezentat mai putem observa si o priza de aer amplasata pe plafon si praguri laterale cu un design nou. In cele din urma, mai putem observa si terminatiile sistemului de evacuare, care acum sunt aranjate intr-o noua forma. In orice caz, nu putem sa le reprosam nimic celor de la Mansory, pachetul de exterior pregatit de ei aratand, intr-adevar, foarte bine!

Foarte multe modificari la interior nu exista, insa putem sa va spunem ca cei de la Mansory au mers pe mana nuantei de culoare Navy Blue. In aceste conditii, la nivelul habitaclului putem regasi mai multe accesorii si elemente vopsite in nuanta Sky Blue.

Din cate se pare, la nivel tehnic nu avem niciun fel de modificare pregatita de cei de la Mansory pentru acest proiect numit Centuria. In aceste conditii, vorbim despre aceeasi unitate de motorizare W16 cu patru turbine si cu o capacitate de 8.0 litri, capabila sa dezvolte 1.500 de cai putere si un cuplu maxim de 1.600 Nm.

 

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
Sursa: Bugatti

Newsletter