Lexus publica primele teasere cu noul SUV subcompact UX

Editia din acest an a Salonului Auto de le Geneva se pregateste sa isi deschida portile in numai cateva zile, iar informatiile din partea unor producatori auto nu mai contenesc sa apara in spatiul public.

Vrem sa vi-i aducem astazi in atentie pe cei de la Lexus si pe al lor nou SUV subcompact UX, model care urmeaza sa fie prezentat peste numai cateva zile pe scena din capiatala Tarii Cantoanelor. Pana atunci insa, cei de la Lexus au publicat in urma cu putin timp un teaser care ne dezvaluie cateva dintre surprizele pe care producatorul ni le-a pregatit. Haideti sa vedem despre ce e vorba! 

Asa cum probabil va amintiti, noul SUV subcompact UX a fost prefatat in toamna anului trecut de un concept cu acelasi nume. Noul model ar urma sa inlocuiasca in gama hatchback-ul CT, fiind de asemenea pozitionat sub modelele RX sau NX. Viitorul UX se va duela pe piata cu unele modele de marca deja bine cunoscute pentru public, precum BMW X2, Audi Q2 sau Mini Countryman. 

Chiar daca versiunea de serie nu arata chiar la fel de spectaculos in comparatie cu ceea ce am putut vedea atunci cand ne-a fost prezentat conceptul UX, credem ca noul SUV se va bucura de o primire pozitiva din partea sustinatorilor constructorului, si nu numai. Chiar daca cei de la Lexus nu ne-au oferit toate detaliile prin intermediul acestui prim teaser publicat, haideti sa descoperim impreuna care ar fi noutatile pe care acestia ni le propun! 

Din punct de vedere al infatisarii exterioare, trebuie sa remarcam de la bun inceput ca si versiunea de serie a SUV-ului subcompact UX va pasta aceeasi grila de dimensiuni generoase pe care am putut-o vedea si in cazul conceptului prezentat in toamna anului trecut.

De asemenea, putem observa prin intermediul acestui clip video cum luminile de zi cu LED au fost integrate acum in blocurile optice, lasand astfel loc mai mult decat suficient pentru luminile de ceata. Tot din punct de vedere al design-ului exterior, nu putem sa nu remarcam si forma destul de diferita fata de ceea ce eram obisnuiti pana acum a oglinzilor laterale. 

Nu in ultimul rand, clipul video facut public de cei de la Lexus ne lasa sa vedem si cateva detalii de la nivelul habitaclului. Astfel, putem observa atat ceasurile de bord digitale, cat si cateva dintre butoanele integrate pe volan.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
Sursa: Lexus

Newsletter