Geneva 2019: Lamborghini Huracan Evo Spyder isi face debutul

2019 Lamborghini Huracan Evo Spyder

Nu eram foarte siguri ca ne vom intalni curand cu noul Lamborghini Huracan Evo Spyder, dar producatorul italian de supermasini a decis ca acesta va debuta oficial la Salonul Auto de la Geneva 2019. Noul model ofera toate caracteristicile unui coupe, dar vine cu o abilitate extra: acoperisul retractabil.

Specificatiile tehnice sunt aceleasi de pe versiunea coupe. Motorul V10 de 5,2 litri produce 630 de cai putere si un cuplu-forta de 600 Newtoni-metru. Sa nu uitam, de asemenea, ca masina beneficiaza de o cutie de viteze in sapte viteze cu dublu ambreiaj, care trimite toata puterea catre toate cele patru roti, dar si de acelasi diferential spate.

In aceasta configuratie, modelul ajunge la 100 de km/h in 3,1 secunde, putin mai mult decat cele 2,9 secunde ale versiunii coupe, iar viteza maxima este (pentru ambele variante) de 325 de km/h.

Greutatea noului Huracán Evo Spyder este de 1.542 de kg, cu 120 de kg mai mult decat versiunea coupe. Acoperisul poate fi operat la viteze de pana la 50 de km/h si are nevoie de 17 secunde pentru a se deschide. In plus, cu acoperisul retras, doua elemente de aceeasi culoare cu caroseria vor putea fi gasite in spatele scaunelor, spatiul dintre ele ajutand la reducerea turbulentelor din cabina.

Sa nu uitam nici de geamul electric din spate, care ofera avantajul accesului unei mai mari cantitati de aer in zona cabinei.

Foarte important! Lamborghini sustine ca noul Evo decapotabil se bucura de o forta de greutate de cinci ori mai mare decat actuala generatie Huracán Spyder.

Imbunatatirile aerodinamice inseamna bara noua si splitter refacut pe fata, dar si o noua parte spate, unde iesirile sistemului de esapament sunt pozitionate ceva mai sus. Din acest motiv, inginerii marcii italiene au putut modifica forma masinii, astfel ca eficienta e la punctul sau maxim.

Noul Huracán Evo Spyder va fi scos la vanzare in primavara anului 2019. In Statele Unite, preturile pleaca de la 287.400 de dolari, in timp ce, in Europa, pretul de plecare (fara taxe!) se afla pe undeva pe la 202.437 de euro.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: Lamborghini

Newsletter