Conceptul Lagonda All-Terrain: noutati interesante special pentru Salonul Auto de la Geneva 2019

Lagonda All-Terrain Concept

Marca Lagonda, detinuta de cei de la Aston Martin, a venit, la Salonul Auto de la Geneva 2019, cu cel mai recent concept gandit de specialistii britanici. Este vorba despre All-Terrain Concept, o idee despre cum ar putea fi urmatorul model SUV al marcii.

Dupa ideile aduse pe piata, anul trecut, cu un alt concept, unul ceva mai aerodinamic, numit Lagonda Vision, noul All-Terrain Concept pare pregatit mai mult pentru lumea nautica.

Pe noi ne-a impresionat forma finala a masinii, un model extrem de frumos, poate putin prea directionat spre ideea de minivan, un pic prea mult pentru unii dintre iubitorii de masini.

La interior, noul concept Lagonda All-Terrain este la fel de luxos ca un yacht. In fata soferului se afla un volan care are integrat si bordul modelului. Sa nu uitam, de asemenea, ca nu veti avea nevoie neaparat de volan, de vreme ce conceptul Lagonda All-Terrain, din moment ce e un crossover, vine echipat standard cu modul de conducere autonom.

Cu masina in acest mod autonom, atat soferul cat si pasagerul din fata isi pot roti scaunele si intra in contact direct cu cei aflati pe scaunele sport din spate. In plus, pentru aceste scaune, accesul este unul extrem de facil, datorita modului in care se deschid portierele.

Pana la urma, cel mai interesant detaliu interior al acestui concept All-Terrain este o adevarata "cheie fizica", care, cu ajutorul unor electromagneti, leviteaza in spatiul dintre cele doua scaune frontale.

Acest nou concept Lagonda este o masina complet electrica, cu un pachet de baterii crossover, amplasat sub podea. In acelasi timp, masina mai vine dotata si cu un fel de "raft" extensibil in portbagaj, care poate fi folosit in orice mod posibil de sofer.

Chiar daca, cel putin deocamdata, masina este doar un concept, modelul prezentat la Geneva va avea si o varianta de serie, care va fi lansata cel mai tarziu in 2022. Conform informatiilor, masina va fi produsa in fabrica marcii din St Athan, in Tara Galilor.

Videoclipul zilei

Newsletter