Noul Kia e-Soul debuteaza pe plan european la Geneva

Kia a publicat noi detalii cu privire la noul e-Soul, model electric care va fi prezentat oficial in cadrul Salonului Auto de la Geneva 2019. In toamna anului trecut, noua generatie Kia Soul a fost prezentata la Los Angeles, fanii americani putand vedea atunci si versiunea electrica a acestuia.

Acum, in prag de debut si pe piata europeana, Kia publica noi informatii si detalii despre acest e-Soul 100% electric care, trebuie sa recunoastem, promite destul de multe! Haideti sa vedem impreuna care sunt surprizele pe care cei de la Kia le-au pregatit pentru pasionatii auto de pe plan european!

Din punct de vedere al infatisarii exterioare, pitem remarca un design modern, distinctiv si improspatat. Producatorul spune ca noile modele beneficiaza de cea mai futurista versiune de design de pana acum, tinereasca si inovatoare. Bineinteles, si interiorul este unul de ultima generatie, habitaclul fiind finisat cu forme si textura inspirate din acustica.

Varianta de baza a noului model va fi echipata cu un propulsor electric, care va fi capabil sa dezvolte 136 de cai putere si un cuplu maxim de 395 Nm. Bateria acestui model are o capacitate de 39.2 kWh, ceea ce inseamna ca autonomia va ajunge pana la aproximativ 277 de kilometri, masurata conform standardului WLTP. Viteza maxima pe care o veti putea prinde la volanul acestei versiuni este de 156 km/h, in timp ce acceleratia de la 0 la 100 km/h poate fi realizata intr-un timp de 9.6 secunde.

Daca va doriti ceva mai mult, puteti apela si la varful de gama oferit de cei de la Kia, care este echipat cu o unitate de motorizare electrica capabila sa dezvolte nu mai putin de 204 cai putere si un cuplu maxim de 395 Nm. In acest caz, bateria are o capacitate de 64 kWh, ceea ce inseamna ca si autonomia va ajunge pana la aproximativ 450 de kilometri.

Din punct de vedere al cifrelor de performanta, cei de la Kia ne informeaza ca viteza maxima a acestei versiuni va ajunge pana la 167 km/h. In acelasi timp, acceleratia de la 0 la 100 km/h va putea fi realizata cu aceasta versiune de varf in numai 7.6 secunde!

Noul Kia e-Soul va avea patru moduri de rulare - Normal, Eco, Eco+ si Sport. Bineinteles, autonomia cea mai mare o veti avea daca veti conduce in modul Eco sau Eco+. Pentru mai multa sportivitate, puteti apela cu incredere la modul de rulare Sport!

Noile modele au marele avantaj de a putea fi incarcate la prize rapide, ceea ce inseamna ca o incarcare de la 20% la 80% se poate face in numai 42 de minute daca vorbim despre o statie rapida de 100 kW!

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CARE SUNT MASINILE CU CELE MAI MARI GARANTII?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: Kia

Newsletter