Geneva 2019: Conceptul Centoventi prefateaza viitorul Fiat Panda

2019 Fiat Centoventi Concept

Nu am vorbit mai deloc despre Fiat in ultimele zile, si asta pentru ca producatorul nu a venit la Salonului Auto de la Geneva 2019 cu prea multe surprize. In conditiile in care nu am avut progrmata nicio lansare a unui model nou, cei de la Fiat au adus totusi in capitala elvetiana noul concept Centoventi, concept care are misiunea sa prefateze viitorul Fiat Panda.

Numele conceptului a fost ales asa cu ocazia aniversarii in acest an a 120 de ani de Fiat. Ei bine, putem vorbi despre conceptul prezentat acum de cei de la Fiat in trei directii, pe care le vom detalia in randurile care urmeaza!

In primul rand, trebuie sa ne uitam la noul Centoventi Concept ca la un studiu de design al celor de la Fiat, care introduce in fata pasionatilor auto liniile generale ale viitorului Fiat Panda. Panda este in continuare un model foarte apreciat pe piata, ceea ce inseamna ca schimbarea design-ului este o misiune importanta. Si, se pare ca noul concept Centoventi ne propune o serie de detalii si de linii diferite fata de ceea ce stiam noi pana acum.

Mergand mai departe, trebuie sa ne legam si de solutiile de personalizare pe care ni le propun cei de la Fiat cu aceasta ocazie, solutii care urmeaza ca in viitorul nu prea indepartat sa faca parte din oferta comerciala a producatorului.

Fiat gandeste o strategie prin care la inceput sa ofere o simpla masina de baza, la care clientii sa isi adauge fiecare in parte ceea ce considera necesar. Personalizarea vine cu o gama de optiuni care variaza intre patru tipuri de plafon, patru bare frontale, patru capace pentru jante si patru pachete de colantare pentru exterior. Aceleasi modificari pot fi facute si la interior sau si din punct de vedere tehnologic, in functie de cerintele si de bugetul fiecarui client!

In cele din urma, trebuie sa descoperim faptul ca cei de la Fiat ne propun acum o masina electrica cu o autonomie care poate varia in functie de nevoile de moment ale clientilor. In aceste conditii, pachetul tehnologic la nivelul sistemului electric poate fi vazut ca o alternativa la actualele oferte unice ale constructorilor de pe piata auto.

Fiat ofera acum un nivel ridicat de personalizare al pachetului de baterii, acesta putand varia ca numar de module, oferind totodata o autonomie care poate creste de la 100 la 500 de kilometri. Asadar, asta inseamna ca pachetele modulare ale bateriilor vor putea fi scoase sau adaugate extrem de usor. De asemenea, se pare ca cei de la Fiat s-au gandit acum si la priza de incarcare amplasata chiar sub parbriz, lucru la care niciun alt producator auto nu s-a mai gandit pana acum.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
2020 BMW M5 (F90) FACELIFT - PREZENTARE OFICIALA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: Fiat

Newsletter