Geneva 2019: Conceptul Centoventi prefateaza viitorul Fiat Panda

Articol scris de Adi S., in data de 11 Martie 2019

Nu am vorbit mai deloc despre Fiat in ultimele zile, si asta pentru ca producatorul nu a venit la Salonului Auto de la Geneva 2019 cu prea multe surprize. In conditiile in care nu am avut progrmata nicio lansare a unui model nou, cei de la Fiat au adus totusi in capitala elvetiana noul concept Centoventi, concept care are misiunea sa prefateze viitorul Fiat Panda.

Numele conceptului a fost ales asa cu ocazia aniversarii in acest an a 120 de ani de Fiat. Ei bine, putem vorbi despre conceptul prezentat acum de cei de la Fiat in trei directii, pe care le vom detalia in randurile care urmeaza!

In primul rand, trebuie sa ne uitam la noul Centoventi Concept ca la un studiu de design al celor de la Fiat, care introduce in fata pasionatilor auto liniile generale ale viitorului Fiat Panda. Panda este in continuare un model foarte apreciat pe piata, ceea ce inseamna ca schimbarea design-ului este o misiune importanta. Si, se pare ca noul concept Centoventi ne propune o serie de detalii si de linii diferite fata de ceea ce stiam noi pana acum.

Mergand mai departe, trebuie sa ne legam si de solutiile de personalizare pe care ni le propun cei de la Fiat cu aceasta ocazie, solutii care urmeaza ca in viitorul nu prea indepartat sa faca parte din oferta comerciala a producatorului.

Fiat gandeste o strategie prin care la inceput sa ofere o simpla masina de baza, la care clientii sa isi adauge fiecare in parte ceea ce considera necesar. Personalizarea vine cu o gama de optiuni care variaza intre patru tipuri de plafon, patru bare frontale, patru capace pentru jante si patru pachete de colantare pentru exterior. Aceleasi modificari pot fi facute si la interior sau si din punct de vedere tehnologic, in functie de cerintele si de bugetul fiecarui client!

In cele din urma, trebuie sa descoperim faptul ca cei de la Fiat ne propun acum o masina electrica cu o autonomie care poate varia in functie de nevoile de moment ale clientilor. In aceste conditii, pachetul tehnologic la nivelul sistemului electric poate fi vazut ca o alternativa la actualele oferte unice ale constructorilor de pe piata auto.

Fiat ofera acum un nivel ridicat de personalizare al pachetului de baterii, acesta putand varia ca numar de module, oferind totodata o autonomie care poate creste de la 100 la 500 de kilometri. Asadar, asta inseamna ca pachetele modulare ale bateriilor vor putea fi scoase sau adaugate extrem de usor. De asemenea, se pare ca cei de la Fiat s-au gandit acum si la priza de incarcare amplasata chiar sub parbriz, lucru la care niciun alt producator auto nu s-a mai gandit pana acum.

Sursa: Fiat

Daca v-a placut articolul, share pe:

Anunturi Auto
Ai o masina de vanzare? Adauga un anunt gratuit pe cel mai dinamic site auto din Romania!
Adauga anunt
Facebook
 

Iti mai recomandam

Prezentat in urma cu un an in cadrul Salonului Auto de la Geneva, McLaren Senna GTR Concept a primit o versiune de serie in cadrul editiei din acest an a...
de - 13 Martie 2019
Salonul Auto de la Geneva 2019 ne-a adus o surpriza importanta si din partea spaniolilor de la SEAT, acestia prezentand conceptul el-Born. Noul SEAT el-Born este primul concept realizat de...
de - 13 Martie 2019
Dupa ce a fost achizitionata de germanii de la Audi, casa de design Italdesign a ajuns sub patronajul Grupului Volkswagen, ceea ce pare a fi de bun augur pentru cei...
de - 12 Martie 2019
Volkswagen a pregatit cateva surprize interesante pentru Salonul Auto de la Geneva 2019, printre acestea numarandu-se si doua concepte de scutere electrice. Stim, probabil ca nu v-ati fi asteptat ca...
de - 11 Martie 2019

Cele mai noi anunturi

30900.00 EUR - 21 Mai 2019
5499.00 EUR - 21 Mai 2019
15890.00 EUR - 21 Mai 2019
Youtube Channel
Trimite-ne un pont
Ai o informatie care poate reprezenta o stire?
Ai filmat un eveniment important?
Contacteaza-ne
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare