ABT Sportsline vine la Geneva cu un VW T6 Transporter electrificat

2019 ABT Volkswagen e-van T6

Noul ABT e-Transporter va produce rumoare la Salonul Auto de la Geneva 2019, cu un debut colorat si aer sportiv, ca versiune electrificata gandita de tunerul german pentru modelul Volkswagen T6 Transporter.

Sa nu uitam ca o varianta ceva mai conventionala, careia ii vor lipsi jantele mari si accentele de culoare verde, va fi scoasa la vanzare, in Germania, in al treilea trimestru al lui 2019. Binenteles ca mare parte din echipamentul editiei speciale va fi disponibila si pentru varianta standard.

Noul e-Transporter prezentat in Geneva va fi echipat cu un kit de caroserie semnat de specialistii de la ABT Sportsline, pachet care vine cu un spate ceva mai jos, o noua grila frontala, praguri laterale refacute, o noua aripa pe spate, dar si o bara spate modificata, cu santuri de culoare verde in zona in care ies gurile sistemului de esapament.

Masina va fi dotata cu un set de jante de 20 de inch, arcuri ceva mai joase, dar si cu noi suspensii. Noul model a fost inspirat de prototipul Audi RS6-E al celor de la ABT, mai ales la capitolul culori, verdele, negrul si griul fiind prezent pe toata caroseria.

Noul ABT e-Transport este propulsat de un motor electric care produce 110 cai putere si un cuplu-forta de 200 de Newtoni-metru. In echipamentul standard se afla un pachet de baterii de 37,3 kilowatti-ora, care ofera o autonomie estimata la 208 de km. Mai tarziu, va fi valabil si un pachet de 74,6 kWh, a carui autonomie va ajunge pana la aproximativ 400 de km.

Sa nu uitam ca acest tip de masini trebuie sa fie in stare sa transporte diverse lucruri, asa ca noul e-Transporter are spatiu standard pentru bagaje de peste 6.700 de litri.

In plus, ABT Sportsline pregateste si o versiune noua a unei masini care are la baza un model T6 Caravelle, care este punctul de plecare al unui vehicul ce se va axa mai mult pe transportul de persoane.

ABT Sportsline este unul dintre cei mai cunoscuti tuneri ai modelelor Grupului Volkswagen, iar acum firma isi extinde familia cu divizia ABT e-Line. Asa cum o sugereaza numele, noua divizie va avea ca focus electrificarea modelelor Volkswagen, iar initiativa incepe cu acest e-Transporter, dar tunerul pregateste si o versiune mai mica e-Caddy.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE MASINI DETINE LEBRON JAMES
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: ABT Sportsline

Newsletter