Range Rover Velar devine cel mai scump SUV din segmentul sau

2018 Range Rover Velar

V-am spus in urma cu ceva timp despre un nou SUV premium care se afla in pregatirile celor de la Land Rover, insa astazi suntem in masura sa va oferim toate informatiile necesare pentru a sti tot ce este mai important despre acesta. Range Rover Velar a fost prezentat in premiera internationala in cursul serii de ieri.

Noul Velar se incadreaza in gama producatorului intre modelele Evoque si Range Rover Sport, insa acesta isi propune sa devina un rival serios pentru cele mai puternice modele din segment precum Audi Q5, Volvo XC60, BMW X3 sau Mercedes-Benz GLC. Si inca un detaliu interesant in acest aspect este cel al pretului (52.000 euro in Marea Britanie), care este cel mai ridicat din acest segment in momentul de fata.

Range Rover Velar este construit avand la baza aceeasi platforma tehnica pe care o cunoastem de la modelul Jaguar F-Pace. Reprezentantii producatorului spun despre noul Velar ca se va face remarcat repede prin luxul si rafinamentul de care da dovada, dar si prin prisma performantelor tehnice.

Aceiasi reprezentanti au tinut sa evidentieze capabilitatile pe teren accidentat ale lui Velar, sustinand cu tarie ca niciun alt model de pe piata nu le poate intrece in acest moment.

Design Interior

Habitaclul interior al noului Range Rover Velar se prezinta in aceeasi nota eleganta, dar simpla, pe care o regasim si la exterior. In primul rand remarcam cu usurinta plansa de bord care este inlocuita de doua display-uri HD cu dimensiuni generoase de 10 inci.

Intreg sistemul multimedia poarta denumirea oficiala Touch Pro Duo. Display-ul superior va deservi functiile de control ale sistemului de infotainment, in timp ce ecranul inferior va intermedia relatia cu sistemul de climatizare.

Tot la nivelul habitaclului interior, noul Velar se remarca prin tapiteria de stofa premium realizata impreuna cu cei de la Kvadrat, cel mai important nume din industria textila europeana. Bineinteles, stofa este insotita de cateva insertii de Alcantara, devenind astfel mai scumpa decat tapiteria din piele.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter