Pagani prezinta noul Huayra Roadster

Pagani prezinta noul Huayra Roadster

Pagani Huayra Roadster… un model care deja mai mult ca sigur a facut furori printre multi dintre pasionatii auto din toate colturile lumii. Daca am tot vorbit despre el in ultimul timp pe baza teaserelor prezentate, cei de la Pagani s-au hotarat in cele din urma sa faca publice si primele fotografii cu noul model pregatit sa rupa gura targului.

Acesta va fi prezentat in mai putin de trei saptamani, odata cu deschiderea oficiala a Salonului Auto de la Geneva. Pagani Huayra Roadster va fi construit intr-o editie limitata de doar 100 de exemplare, pretul unuia fiind de aproximativ 2.3 milioane de euro. Aflam impreuna in randurile care urmeaza ce poate noul Pagani Huayra Roadster.

Trebuie sa recunoastem ca la prima vedere noul Pagani Huayra Roadster ne ia prin surprindere prin imaginea sa exterioara. Nu este de mirare sa aflam ca si specialistii Pagani au avut de furca serios cu acest nou model, acestia declarand ca proiectul de fata a fost cel mai greu dintre toate pe care le-au avut pana in acest moment.

Chiar daca nu stim insa care sunt performantele tehnice de care se va face capabil viitorul Pagani Huayra Roadster, este usor sa ne dam seama ca acestea vor suna bine de tot.

Spunem asta si in pofida faptului ca inginerii Pagani au reusit sa scada masa totala a noului model cu 80 de kilograme fata de cea a versiunii coupe. Acest lucru a fost reusit gratie unui mix realizat din materiale extrem de usoare precum fibra de carbon sau titanul.

Design exterior

Cum va spuneam, aspectul exterior este usor diferit fata de ceea cu ce eram obisnuiti pana acum. Printre elementele schimbate putem remarca cu usurinta grila frontala care a fost restilizata, prevazuta cu o evacuare centrala incadrata de un nou spoiler din fibra de carbon.

De asemenea, carcasa motorului si jantele sunt si ele complet schimbate fata de cele pe care le stiam pana acum de la versiunea standard a coupe-ului.

Design interior

Design exterior

Habitaclul interior nu ne ofera foarte multe surprize, ridicandu-se si de aceasta data la standarde inalte. Vorbim despre un interior imbracat complet in piele de cea mai buna calitate de culoare bej, cusuta cu ata albastra.

Acoperisul rabatabil ne este prezentat sub forma a doua optiuni: textil, respectiv din fibra de carbon. De asemenea, insertiile de fibra de carbon se pot regasi din belsug si la interior.

VIDEOCLIPUL ZILEI