2018 Mercedes-Benz X350d 4MATIC: Clasa X primeste un V6 diesel cu o capacitate de 3.0 litri!

2018 Mercedes-Benz X350d 4MATIC

Salonul Auto de la Geneva vine intotdeauna cu surprize si cu aparitii care mai de care mai interesante. Nu e de mirare ca toti pasionatii de automobile se strang in numar mare in fiecare luna de martie a fiecarui an. Doar ca Salonul Auto de la Geneva 2018 vine cu ceva si mai special de data aceasta.

Printre cei care vor ajunge la stand si-si vor etala frumusetile, nemtii de la Mercedes-Benz vin cu trei surprize. Am putea spune ca anul acesta s-au intrecut, insa haideti sa ne amintim ca vorbim despre niste nemti veritabili. Iar asta inseamna un singur lucru: precizie si perfectionism.

Dupa ce au anuntat a patra generatie pentru Clasa A, dupa ce ne-au adus la cunostinta ca vom vedea o versiune mai mare si mai confortabila a lui Clasa G, nemtii ne mai pun pe tava si un Clasa X care le va da de furca celorlalti participanti. Spun asta pentru ca este greu sa ai un asemenea competitor in aceeasi incapere cu tine… presiunea este mare si stii ca trebuie sa dai tot ce-i mai bun.

Doar ca de data aceasta, celelalte branduri ar trebui sa se linisteasca. Si nu pentru ca ar avea ceva in plus, ci tocmai pentru ca Mercedes-Benz Clasa X o sa stearga cu buretele prezenta celorlalte marci de la Geneva.

Camioneta celor de la Mercedes sau Clasa X - asa cum ne mai place sa ii spunem - vine de data aceasta echipata cu un motor cu sase cilindri in V. Mercedes X 350d 4MATIC, pe numele sau oficial, va putea fi cumparata incepand cu a doua jumatate a anului 2018.

Clasa X poarta un motor diesel cu o capacitate de 3.0 litri, capabil sa produca 258 de cai putere. Intreaga camioneta de lux este animata de un sistem de transmisie automat in sapte rapoarte, sistemul de tractiune fiind intregral.

Chiar daca ne vine greu sa tratam acest autovehicul ca pe o masina de serviciu, ar trebui sa ne familiarizam cu ideea ca si camionetele pot fi de lux si pana la urma avem nevoie de confort si la locul de munca, insa daca vreodata te grabesti si timpul iti este limitat, trebuie sa stii ca suta de kilometri este posibila in doar 7.9 secunde, iar viteza maxima este limitata la 205 kilometri/h.

Mercedes X 350d 4MATIC va putea fi gasit echipat cu doua pachete: Power si Progressive, iar pretul de baza este de 53.360 de euro. Nu uitati ca va fi comercializat incepand cu a doua jumatate a anului 2018.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
OFF-ROAD: 6 SFATURI PENTRU A CONDUCE IN SIGURANTA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: Mercedes-Benz

Newsletter